Doğan Arşiray 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Korna çalsak? Şaka bir yana ciddi bir araç kullanmayı sadece aracın hareket etmesi gibi düşünenler çok fazla. En soldan, ortadan vs hiç farketmez, akışı kesecek hızlarda seyir edilemez. Geçersin sağa minimum yaparsın ne yapacaksan. Soldan gidiyor, kesinlikle yol vermiyor ve etrafta araba yok başka Sağından geçsen problem, geçmesen problem ama o hiç istifi bozmadan gayet normal ve hakkı olan bir durum gibi devam ediyor. Bazen böyle bir tuş olsa basınca öndekini havaya kaldırabilsek diyorum bugün dikkatsizin birisi bana çarpıyordu. soldan 90-100 ile gidiyor ben 130 ile geliyorum, orta boş. sağda da tek tük kamyonlar var. benim önümde de 130 ile giden başkası var. aramızda mesafe var. 3 şerit otoyol zaten. tabi ben arada mesafeyi bıraksam da giderek ara daraldı önümdeki de sonunda frene bastı bende sakince sağa geçtim. arada 50 60 metre vardı sonra solda 100 ile giden ben tam yanına geldiğimde üzerime geldi. hızım 110 filandı. neyseki boşluk olduğu için sağa kaçındım. adam pardon pardon yapıyor krona bile çalamadım o kadar ani oldu yani. aptal bu insanlar. eliyle arkadaki çok yakına geldi ondan geçtim filan yapıyor. bu mantıkla solda kuyruk olup öyle dümdüz gitmemiz lazım. taciz korna vs asla ama selektör yapılır yani belli mesafeden. Murat Azalma yazdı: 2 gün önce Antalya'ya gittim. kamyon vs gibi araçları sollamak için sol sinyali yakıyor, bir kere selektör atıyorum hızlı geldiğimi anlasın diye, ama o yine de kendini sola atıyor , sonra serüven başlıyor. sağda giden araç 50 km/h ile giderken , bu sollamaya çıkan vatandaş 50,5 km/h ile yanında seyir ediyor. 7-8 km böyle seyrediyoruz. trafik yığılıyor. sonra sağa geçiyor bir şekilde sollamış oluyor. Bu seferde sağda gaz basıyor. defalarca yaşadığım mesele. bunun yanında sağı boş ama solda gidiyor. selektör ile taciz etmek istemiyorum ama ayna kontrolü sıfır olduğu için dibine gelene kadar görmüyor. yani boş yolda bile sağdan gitmeye aciz. aynaya bakmaya aciz. kısacası farkındalığı yüksek olanlar kadar tecrübesi olmayanda çok fazla uzun yolda. sola atlayan ve orada kalan kamyon ise bunun cezası 11bin tl nin üzerinde. ne olursa olsun en sol şeridi sürekli kullanamaz kamyonlar. gerekirse sağda duracak bekleyecek. o derece belli yani ceza maddesi. Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bmwler, civicler, sciroccolar ticari megan4 ler bunlardan başka solda salak salak adamı geren pek denk gelmedi bana. Yani bu saydıklarım yüzde 90 a yakını oluşturuyor. Adamın sözünü geçirebildiği, kendini kanıtlayabildiği (kendince) başka yer yok. Yaslıyor gazı erkek oluyor. Çocukluğu boyunca evde insan hesabına alınıp ne fikri sorulmuştur ne kıymet görmüştür. Bence arabayı sakin kullanırsa gerek çocukluğundaki, gerek evliliğindeki ezikliğin belli olacağını zannediyor bilinçaltı. Nerden mi biliyorum? Bi arkadaşım öyle birde bu arkadaşlarda mutlaka kirli sakal, kısa paça dar pantolon kesin oluyor. Daha farklı versiyonunu hiç göremedim 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 33 dakika önce Paylaş 33 dakika önce İstanbul Antalya arasında Afyondan sonra yol o kadar düz ve iniş çıkışlı ki, baya baya inip çıkıyorsunuz. Rampayı görünce inerken hızlanıyorum 180 e filan çıkıyorum rampayı çıkarken çok güç kaybetmeden ilerleyeyim diye. Bunu yaparken de planı programı yapıyorum, yol boş sağda kamyon var, orta şeritte araçlar usul usul yakın mesafe gidiyor derken tam rampaya giriyorum hop 100le gidenlerden birisi diğerini sollamaya karar veriyor. Bu hep başıma geliyor, ya rampa çıkıyoruz neden sollamaya çalışırsın ki Yorum bağlantısı
Recommended Posts