Mehmet Yeter Salı 13:02 Paylaş Salı 13:02 Bir test sürüşünu mutlaka yapmalısın abi. Peco mu yoksa doyotami? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 13:58 Paylaş Salı 13:58 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaskosu da ona göre ucuz çıktı len işte. % 50 enflasyon olan ülkede geçen yıla göre % 15 daha ucuza yaptık.. Satarsa sırf merakımdan alırım ooo arkadan itiş olmayınca böyle yanlanıyor demek 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 14:08 Paylaş Salı 14:08 Ben merak ettim Chevrolet araçlarda nerelerden çok puan kırmışlar. Otomatik şanzıman, Turbo motor, Multimedya sistemleri, Lpg kaynaklı problemler. Demekki bu maddelerden uzak durursak sorun yaşamayız. Şansa bakın bizde hiç biri yok. İşte o zaman sağlam bir arabaya sahip olduğunuzu anlıyorsunuz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 14:17 Paylaş Salı 14:17 Sani Gerşon yazdı: İçten içe sen de seviyorsun. Büyük aşklar hep kavgayla başlar. Gaza dokansa 15litre yakıyor arabası derdi o. Sen emmi gibi kullan 2lt max tüketirsin 😁 Neymiş iyi gidiyormuş bilmem ne! Kullanamıyor ki gitsin 🍆 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 16:12 Paylaş Salı 16:12 Servet Aydın yazdı: Neymiş iyi gidiyormuş bilmem ne! Kullanamıyor ki gitsin 🍆 üç haftadır marşına basmadım.. Aküsü boşalmamıştır inşallah 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 17:07 Paylaş Salı 17:07 Valla altında güç olacak ama çok yakıyor işte zalım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 17:51 Paylaş Salı 17:51 Servet Aydın yazdı: Valla altında güç olacak ama çok yakıyor işte zalım Çok yakınca üatünde oluyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Salı 18:04 Paylaş Salı 18:04 Mehmet Ozyurek yazdı: Kaskosu da ona göre ucuz çıktı len işte. % 50 enflasyon olan ülkede geçen yıla göre % 15 daha ucuza yaptık.. Birde sen vurma diyedir de sen daha fazla vuruyorsun abi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts