Mehmet Yeter 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Bir test sürüşünu mutlaka yapmalısın abi. Peco mu yoksa doyotami? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Kaskosu da ona göre ucuz çıktı len işte. % 50 enflasyon olan ülkede geçen yıla göre % 15 daha ucuza yaptık.. Satarsa sırf merakımdan alırım ooo arkadan itiş olmayınca böyle yanlanıyor demek 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Ben merak ettim Chevrolet araçlarda nerelerden çok puan kırmışlar. Otomatik şanzıman, Turbo motor, Multimedya sistemleri, Lpg kaynaklı problemler. Demekki bu maddelerden uzak durursak sorun yaşamayız. Şansa bakın bizde hiç biri yok. İşte o zaman sağlam bir arabaya sahip olduğunuzu anlıyorsunuz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Sani Gerşon yazdı: İçten içe sen de seviyorsun. Büyük aşklar hep kavgayla başlar. Gaza dokansa 15litre yakıyor arabası derdi o. Sen emmi gibi kullan 2lt max tüketirsin 😁 Neymiş iyi gidiyormuş bilmem ne! Kullanamıyor ki gitsin 🍆 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Servet Aydın yazdı: Neymiş iyi gidiyormuş bilmem ne! Kullanamıyor ki gitsin 🍆 üç haftadır marşına basmadım.. Aküsü boşalmamıştır inşallah 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Valla altında güç olacak ama çok yakıyor işte zalım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Servet Aydın yazdı: Valla altında güç olacak ama çok yakıyor işte zalım Çok yakınca üatünde oluyor 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Kaskosu da ona göre ucuz çıktı len işte. % 50 enflasyon olan ülkede geçen yıla göre % 15 daha ucuza yaptık.. Birde sen vurma diyedir de sen daha fazla vuruyorsun abi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 13:27 Paylaş Cuma 13:27 Makyajlısını lansmana özel 2.075.000 liraya satıyorlar. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Cuma 13:31 Yazar Paylaş Cuma 13:31 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Makyajlısını lansmana özel 2.075.000 liraya satıyorlar. Mevcut paketim olan passion xpack'e 100bin daha koymuşlar. Nereye gidiyor bu fiyatlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 13:57 Paylaş Cuma 13:57 Sani Gerşon yazdı: Mevcut paketim olan passion xpack'e 100bin daha koymuşlar. Nereye gidiyor bu fiyatlar seninki 2,65 milyon 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Cumartesi 07:09 Paylaş Cumartesi 07:09 Ali Darbaz yazdı: Ben merak ettim Chevrolet araçlarda nerelerden çok puan kırmışlar. Otomatik şanzıman, Turbo motor, Multimedya sistemleri, Lpg kaynaklı problemler. Demekki bu maddelerden uzak durursak sorun yaşamayız. Şansa bakın bizde hiç biri yok. İşte o zaman sağlam bir arabaya sahip olduğunuzu anlıyorsunuz. 150k km'de 15 yaşında arabanın vitesi 5'e geçmiyordu bi ara.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 08:42 Paylaş Cumartesi 08:42 Görkem Karakaş yazdı: 150k km'de 15 yaşında arabanın vitesi 5'e geçmiyordu bi ara.. Basit bir yay kırığı. Sadece işvilik ile sorun giderildi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts