İlkay Başaran 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Motor numarasını okumuşlar mı? Param ve vaktim olsa 302 motorunu takıp vizeden geçirecem bu arabayı. İzlenme ve iletme gelirleriyle zaten sıfırını alırım sonra 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: Param ve vaktim olsa 302 motorunu takıp vizeden geçirecem bu arabayı. Toyotaya mı? Gerek yok, toyotadaki motor da 302 motoru kadar nostaljik zaten. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Toyotaya mı? Gerek yok, toyotadaki motor da 302 motoru kadar nostaljik zaten. Benim arabaya. Toyotadaki sorunsuzluk 90 da ürettiği motorlardaymış. 3 silindirli 1.5 benzinlide çuvalladılar. Avrupa gibi teknoloji kullansalar demekki sanayiden çıkmayacak. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Benim arabaya. Toyotadaki sorunsuzluk 90 da ürettiği motorlardaymış. 3 silindirli 1.5 benzinlide çuvalladılar. Avrupa gibi teknoloji kullansalar demekki sanayiden çıkmayacak. Düşünsene kollu vites yerine avrupai yeni döndürmeli vites seçici koysa aracı geri bile süremeyiz bozulmaktan 😁 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: 3 silindirli Bu özelliği bulundurup da batırmayan marka yok. Demek ki olmuyor, neyi zorluyorlar anlamıyorum. Değişim güzeldir ama 100 yıllık teknolojide milletin çift sayı silindir kullanmasında bi amaç var demek ki... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Sani Gerşon yazdı: Bu özelliği bulundurup da batırmayan marka yok. Demek ki olmuyor, neyi zorluyorlar anlamıyorum. Değişim güzeldir ama 100 yıllık teknolojide milletin çift sayı silindir kullanmasında bi amaç var demek ki... Aslında oluyor. hatta çook uzun zamandır. Traktörler yüzde 80 i üç silindir. 3 silindir çok ikonik motorlar var ve sorunsuz. Biri de yamaha mesela o da japon. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Toyota'nın 3 silindirlisinde sorun yokki. İnternette birkaç kişi sorun yaşamış. Onlar da servis bakımlı değil. Kim bilir hangi yağ ve filtre kullandılar. Sahte yağ da olabilir 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 1.5 3silindirli 750k km de taksici var kullanan,ayrıca ne sorunu varmış bu motorun neresinde çuvallamışlar bilemedim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Yatak sarma problemi çok duydum hatta geçecektim corollaya. O da belki sanayide 10 40 yaslamışlardır bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İlkay Başaran yazdı: Yatak sarma problemi çok duydum hatta geçecektim corollaya. O da belki sanayide 10 40 yaslamışlardır bilmiyorum. Youtubeda bolivyadan mi ekvatordan mi sahibinden ilani inceleyen elemanin muhabbeti. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Hyundai i20 1.0 tgdi iyi motor 30 bin olmak üzere. Henüz ilk gün nasılsa öyle çalışıyor. Ama klima kompresörü çok vasat. C3 bunun klimasını çebinden çıkarır o derece zayıf. 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Toyota'nın 3 silindirlisinde sorun yokki. İnternette birkaç kişi sorun yaşamış. Onlar da servis bakımlı değil. Kim bilir hangi yağ ve filtre kullandılar. Sahte yağ da olabilir Silindir kapağı çatlatması çokça varmış. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sani Gerşon yazdı: Silindir kapağı çatlatması çokça varmış. Yoktur yoktur, Moyotadır o 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Sani Gerşon yazdı: Silindir kapağı çatlatması çokça varmış. Hiç duymadım. Bahsedilen alüminyum dökümdeki kılcal çatlak gibi gözüken çizgiler ise, sizin aracın üst kapağında da gözükür. Benimkinde de var. 1.5 yatak sarma işi yanlış yağdan oldu. Ya da sahte yağ. Emisyon için aşırı hassas toleranslarla üretilen bir motor. Çok sayıda 1.5 taksi var. Hepsi lpg'li. Sorun olduğu yayılsa taksiciler almazdı. Bir tane çatlak videosu gördüm. Corolla'ya mı ait o da belli değil. Bu tip şeylerde taksicilerin tercihi direkt baz veri alınabilir bence 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts