Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sani Gerşon yazdı: geri çağırma kapsamında sebep nedir? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Onur Demir yazdı: sebep nedir? Kadran yazılımında bir güncelleme varmış. Güncelleme yüklerken çökebiliyormuş da, öyle bir durumda da kadran değişimi işlemiymiş. Bende sadece güncelleme yapıldı. Yorum bağlantısı
İsa Acar 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Salı günü bakım ve geri çağırma kapsamında işlem yapıldı. 13700TL ile 3. yıl bakımını yaptırdım. Daha 20binKM'ye ulaşamadım. Bu ay olur inşallah Ayrıca şirket aracı mı var? 3 yılda nasıl 20 bin km olmaz ya? 49 dakika önce tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 46 dakika önce Yazar Paylaş 46 dakika önce İsa Acar yazdı: Ayrıca şirket aracı mı var? 3 yılda nasıl 20 bin km olmaz ya? Yok valla. Şirket aracı olsa hayatta özel araç tutmazdım. Evim ile işim çok yakın, yazın neredeyse hiç kullanmıyorum arabayı. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Yok valla. Şirket aracı olsa hayatta özel araç tutmazdım. Evim ile işim çok yakın, yazın neredeyse hiç kullanmıyorum arabayı. Çok şanslısınız o zaman 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts