Onur Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sani Gerşon yazdı: geri çağırma kapsamında sebep nedir? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Onur Demir yazdı: sebep nedir? Kadran yazılımında bir güncelleme varmış. Güncelleme yüklerken çökebiliyormuş da, öyle bir durumda da kadran değişimi işlemiymiş. Bende sadece güncelleme yapıldı. Yorum bağlantısı
İsa Acar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Salı günü bakım ve geri çağırma kapsamında işlem yapıldı. 13700TL ile 3. yıl bakımını yaptırdım. Daha 20binKM'ye ulaşamadım. Bu ay olur inşallah Ayrıca şirket aracı mı var? 3 yılda nasıl 20 bin km olmaz ya? 1 saat önce tarihinde İsa Acar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 57 dakika önce Yazar Paylaş 57 dakika önce İsa Acar yazdı: Ayrıca şirket aracı mı var? 3 yılda nasıl 20 bin km olmaz ya? Yok valla. Şirket aracı olsa hayatta özel araç tutmazdım. Evim ile işim çok yakın, yazın neredeyse hiç kullanmıyorum arabayı. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Yok valla. Şirket aracı olsa hayatta özel araç tutmazdım. Evim ile işim çok yakın, yazın neredeyse hiç kullanmıyorum arabayı. Çok şanslısınız o zaman 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts