Oğuzkan Işık 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Neredeyse her zincir markette var burada gy silecekler ve bilimum gy ürünleri. Egeaya almıştım ilk birkaç gün sorunlu olup sonradan düzelmişti memnundum. Pejoya da aldım ama bu sefer iyi çıkmadı. Kutunun içirisindeki aparatlar hep silgileri yamultmuştu bir sürü kutu baktım en düzgünün aldım ama memnun kalmadım. Silbakdan devam edeceğim sanırım artık Sani Gerşon yazdı: yırtık gibi siliyordu. Sonra bi anda düzeldi Sanırım kalıp/enjeksiyon hatası bu. Ufak talaşlar kalıyor sonrasında kullanınca hemen aşınıyor Çünkü fason üretim hepsi. 150 liraya gy silecek satmaz bence 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Neredeyse her zincir markette var burada gy silecekler ve bilimum gy ürünleri. Egeaya almıştım ilk birkaç gün sorunlu olup sonradan düzelmişti memnundum. Pejoya da aldım ama bu sefer iyi çıkmadı. Kutunun içirisindeki aparatlar hep silgileri yamultmuştu bir sürü kutu baktım en düzgünün aldım ama memnun kalmadım. Silbakdan devam edeceğim sanırım artık Sanırım kalıp/enjeksiyon hatası bu. Ufak talaşlar kalıyor sonrasında kullanınca hemen aşınıyor Çünkü fason üretim hepsi. 150 liraya gy silecek satmaz bence Dönüştürücü mü oluyor bunlarda ,öyle ise hiç güzel olmuyor bence, Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Neredeyse her zincir markette var burada gy silecekler ve bilimum gy ürünleri. Egeaya almıştım ilk birkaç gün sorunlu olup sonradan düzelmişti memnundum Goodyear etiketli organik antifrizine bakmıştım BSG fason üretimi idi pek hoşuma gitmediğinden almadım. Genelde uygun fiyatlı oluyor. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Evren Erakçora yazdı: Dönüştürücü mü oluyor bunlarda ,öyle ise hiç güzel olmuyor bence, Evet Koray Demir yazdı: Goodyear etiketli organik antifrizine bakmıştım BSG fason üretimi idi pek hoşuma gitmediğinden almadım. Genelde uygun fiyatlı oluyor. Evet ürünleri uygun Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Evet Evet ürünleri uygun Fiesta ya RBW alırdım orijinal gibi dururdu. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Ocak Paylaş 15 Ocak https://www.sileceksepeti.com/urun/ford-focus-4-rbw-silecek-takimi-2019-2022 ford focus için ,aparatsız olmalı bence. Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Evren Erakçora yazdı: https://www.sileceksepeti.com/urun/ford-focus-4-rbw-silecek-takimi-2019-2022 ford focus için ,aparatsız olmalı bence. Bunlar orjinal tip geçmeli direkt takılıyor. Açıklamada yazıyor zaten aparata gere yoktur diye. Alıyor muyuz? 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Şimdilik siliyor bir yıl daha idare edecek gibi. Koray Demir yazdı: Bunlar orjinal tip geçmeli direkt takılıyor. Açıklamada yazıyor zaten aparata gere yoktur diye. Alıyor muyuz? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Yıllardır süpürgeye para vermiyorum. Fitil alıyorum metre işi kes kullan 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Servet Aydın yazdı: Yıllardır süpürgeye para vermiyorum. Fitil alıyorum metre işi kes kullan O hangisi oluyor Abi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Evet abi o hangisi oluyor, bi de hangi rafta 1 4 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Köksal Yılmaz yazdı: Evet abi o hangisi oluyor, bi de hangi rafta Elektrikli kapının sağında üstten 3. Raf 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Ocak Paylaş 16 Ocak İçinde resim olmayan Topik biraz fotoğraf falan renkler insan. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Ocak Yazar Paylaş 16 Ocak Ali Darbaz yazdı: İçinde resim olmayan Topik biraz fotoğraf falan renkler insan. Valla çok isterdim ama, araca bi şey yapmıyorum ki Biniyorum, götürüyor çok şükür. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ocak Paylaş 17 Ocak (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Valla çok isterdim ama, araca bi şey yapmıyorum ki Biniyorum, götürüyor çok şükür. fotoğrafsız bir şey ifade etmek çok zor. 17 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts