İçeriğe Yönlendir

2005 Fiesta Toz Alma Sorunu


Batuhan Çotur

Recommended Posts

Batuhan Çotur

Merhaba iyi forumlar herkese, 

 

Aracim 2005 fiesta 247 bin kmde. Arac sol arka kapi tarafindan iceriye toz aliyor kaportaciya gosterdim bu aracin alttan toz almasi mumkun degil altinda uc kat var vs tarzi bir sey soyledi, serviste kapi cercevesindeki trimi sokup burda delik var dediler. Aracin yasi oldugu icin ben kapi fitillerinden diye dusunuyorum ama emin degilim, daha once bu sorunla karsilasan oldu mu ? Nasil bir yol izlediniz yardimci olursaniz cok sevinirim. 

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Kapıdaki fitiller eskimiş yıpranmış olabilir. Eskimemiş ama yumuşamış ise içinden serum hortumu geçirerek sertleştirebilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Bagajı kontrol edin, bagajdan hasar darbe vs varsa bagaj havuzundan içeriye giriyor olabilir. Kapılardan araç hareket halinde iken genelde girmez, aracın arkasında hava sirkülasyonu olduğu için oralardan girer genelde.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

2004 fusion arscımda gitil tasarım hatası vardı ford almanyaya mail attım tasarımı değişti. Fiesta ile benzer arsç fitil tek taraflı idi iki taraflı yaptılar 2006 yılında. Fitillerinizden şüphelenin ilk oradan başlayın. 

Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Makyajsız fiesta/fusion'larda kapı fitilleri boşluk yapıyor, kronik gibi. Deforme olmuyor ama sizdeki gibi sorun çıkarabiliyor. Değişimi ile sorun çözülür. Benim araçta da hafif boşluk var sol arka kapıda, bagaj fitili de uçlardan hafif bırakıyor. Şimdilik sıkıntı yok ama ileride değişim isteyecek gibi.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Batuhan Çotur

Cevaplariniz icin tesekkur ederim, fitilleri degistirip bir deneyeyim, cozume ulasirsa guncelleyecegim. 🙏🏻

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...