Hakan Yavaş 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Biraz alengirlide olsa sonunda dün aracımı teslim aldım. 408 GT modeli. Donanımı çok güzel, hatta beklediğimden daha iyi. Bİr sürü şeyi var pek deneyemedim ama denediklerimin arasında; Koltuk ayarı 14 bölgeli, her yerden kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz. Masaj işi ise idare eder. Sonuçta hafiften sırt sertliğini alıyor. Adaptif hız sabitleyici iyi çalışıyor. Ana yolda denk geldiğim bir trafik sıkışıklığında 20 km hızla kendi başına dur kalk yaparak ilerledi. Yanına sürüş asistanını da açtığınızda virajları kendi dönüyor. Ama bundan çok tedirgin oldum. Şerit takip asistanını kullanamadım. Her bindiğimde kapattım. Zira özellikle şehir içi riskli geldi bana. Uzun far asistanını henüz denemedim. Daha öğreneceğimiz baya bir şeyi var. 3 boyutlu gösterge çok iyi. Fakat göstergeyi görebilmek için direksiyonu bayağı bir aşağıya indirmek gerekli. Direksiyon kucağımda kullanmaya alışmam lazım. Kullanımı çok güzel. Sadece biraz büyük geldiğinden alışmak lazım. Yeni öğrendim ama 5008 den bile uzun bir araç. İçi ve bagajı çok keyifli. Çok ferah. 1.2 motor şehir içinde hiç üzmedi. Hatta atik bile geldi. Şehir dışı 130-140 lı hızlara çok güzel erişiyor ve son derece sessiz ilerliyor. 8 ileri olmasının avantajı. Fakat eski arabadan (F30 3,20) kalan alışkanlıkla rampa yukarı sollamaya kalkınca arkadakinden iyi selektör yedim. Maalesef öyle bir durumda ciğeri doğal olarak yetmiyor. Gerçi yeni olduğundan fazla da devir çevirmek istemedim. Rengi yakından daha güzel hoşuma gitti. 19 janta kışlık lastik alma üzecek. İzmir den aldım; orada şehir içi biraz gezdim. Sonrada uzun yolda çok da dikkat etmeden Eskişehir'e geldim. İlk 450 km de 7,5 yaktı. Normal geldi. Zamanla uzun yolda 6 ile gideriz gibi. En son olarak benden haraç olarak alınan bi 57 bin vardı.(Garanti uzatma, seramik kaplama, cam filmi, kaput koruma ve Pedalbox) Pedalbox'ın faturasını elime alıp yetkili servisin onaylamasını istedim garantide bir sorun olmasın diye. Biraz zorladılar beni, fakat servis bunu onaylamayınca sökmek ve paramı iade etmek sorunda kaldılar. Haracın 30 bin TL sini kurtardım. Bide bana 2 kamp sandalyesi ve bide termos hediye ettiler. Bakalım zamanla arabayı biraz daha tanıyınca buradan devam ederim... 33 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Önce hayırlı olsun, sonra geçmiş olsun. Sıkıntı bir süreçti, iyi bitmesi çok güzel. 30 bini kurtarmak ayrıca güzel olmuş. Hiç canlı olarak görmedim ama 5008'den daha uzun olmasını beklemiyordum. Çok iyiymiş. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Hayırlı olsun ,kazasız belasız kullanın. Aynı motoru Grandland x te kullanıyorum 2 yıllık ortalamam 7.8 lt. uzun yolda keyifli.ara hızlanmaları 1.6 dizeller kadar ama avantajı daha fazla devir çevirebilmesi böylece fena yürümüyor. Triyer 50 bin km değişmeni öneririm bu motorun en zayıf noktası bu lanet kayış.motor yağı içinde çalıştığı için baya sıkıntı yaratıyor.Bizzat tecrübe ettim 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. EAT8 şanzıman süper, hanımın Corsa’da var memnunuz. 1.2 motor iyidir, spor modda iyi iş görür. Zamanla alışırsınız. Bu arada pedal box’ın takılmaması iyi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Araba için en güzel renk. Arka tampon dodiğini de gövde rengine boyatınca bambaşka olur. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Güle güle kullanın. Fatura fiyatının değişmemesi, uzun bekleyiş, üstüne haracın geri alınması, gerçekten hem üzücü hem sevindirici. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Hayırlı olsun rengi de pek güzel. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Hayırlı olsun güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 (düzenlendi) Hayırlı Olsun Kazasız Belasız . 18 Ağustos 2023 tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Allah gönlünüze göre vermiş, 30 u iyi kurtarmışsınız başlarına gelecek olanlardan korktular. Korku iyi birşeymiş. Tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah 🧿 1 Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 18 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2023 Bu arada Edevletten baktığımda iki MTV gözüküyor. Vadesi gelmemiş. Bunların ikisini de ben mi öderim? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Bunlar EK MTV olmalı. Size aitler. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Hayırlı olsun güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Macit Aliyev 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 (düzenlendi) Hayırlı olsun aracınız. Peugeot son 7 senedir kendini iyice geliştirdi. Bu araç 1,6 benzinli olmayı hakediyor bence. Ama artık Türkiyeye gelmiyor yada üretilmiyor. Gt de ses sistemi Focal mı? 18 Ağustos 2023 tarihinde Macit Aliyev tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 18 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2023 Macit Aliyev yazdı: Hayırlı olsun aracınız. Peugeot son 7 senedir kendini iyice geliştirdi. Bu araç 1,6 benzinli olmayı hakediyor bence. Ama artık Türkiyeye gelmiyor yada üretilmiyor. Gt de ses sistemi Focal mı? Yurt dışında 1.6 180 HP lik ve bunun üstene 220 HP lik hibritleri var:( Ses sistemini gerçekten bilmiyorum. Broşürlerde bilgi yoktu. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. En sevdiğim renk Bu rengi ilk fiestalarda görmüştüm 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Ahu hayırlı olsun, rengi ve donanımı çok hoş.İlgimi çeken bir model. Aynı motoru Astra L kasada kullandım yeterli gibi ama 1.6 T versiyonu gelse çok daha güzel olurdu. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 18 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2023 Oğulcan Akıncıoğlu yazdı: Ahu hayırlı olsun, rengi ve donanımı çok hoş.İlgimi çeken bir model. Aynı motoru Astra L kasada kullandım yeterli gibi ama 1.6 T versiyonu gelse çok daha güzel olurdu. AHU Hanımın da ilk dikkatini çeken nokta oldu:) Bereket sırada o varmış yoksa anlatamazdım:) Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 18 Ağustos 2023 Paylaş 18 Ağustos 2023 Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin. Dizaynını beğendiğim bir araç, ama 1.2 motor küçük geldi. 1.2 turbo motorsa o kadar bayılmıyor olması lazım. Ekranı görme kısmı direksiyonun diğer markalara göre küçük olması kaynaklı sanırım. Otomatik sürüşü deneyin bence, alışınca vazgeçemezsiniz. Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş 18 Ağustos 2023 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2023 Cihat Küçükay yazdı: Hayırlı olsun, tekerine taş değmesin. Dizaynını beğendiğim bir araç, ama 1.2 motor küçük geldi. 1.2 turbo motorsa o kadar bayılmıyor olması lazım. Ekranı görme kısmı direksiyonun diğer markalara göre küçük olması kaynaklı sanırım. Otomatik sürüşü deneyin bence, alışınca vazgeçemezsiniz. 1,2 turbo 130 HP araç. Ve rampada hafif bayılıyor gibi geldi bana. Fakat 8 yıldır 3,20 BMW kullanıyorum. 170 HP den inip buna binince belki öyle gelmiştir bana. Kesin yorum yapmıyım. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts