Servet Aydın 23 Nisan Paylaş 23 Nisan İlkay Başaran yazdı: Hele atmosferik 14,3 litre olan motor olacak ki. en arkada oturup sürekli onu dinlerdik yol boyu. Vay be.. Şimdi tık ses yok. Sizin fantaziniz yüzünden doğa mahfoldu 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Servet Aydın yazdı: Sizin fantaziniz yüzünden doğa mahfoldu Sizin mangal sevdanızdan o. Büyükbaşlardan fazla sera gazı yayan yok 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 23 Nisan Paylaş 23 Nisan İlkay Başaran yazdı: Sizin mangal sevdanızdan o. Büyükbaşlardan fazla sera gazı yayan yok Niye ki biz yiyoz onları, gaz yayamıyorlar 2 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 24 Nisan Paylaş 24 Nisan İlkay Başaran yazdı: Şu anki dct benden kötü vites değiştiriyor. Zinciri asıl öldüren ani gaz aç kapalar, tak tuk vites değiştirmeler. O şekilde kullanmak içerideki eksantrik zincirinin de ömrünü yiyor. Vitesle yavaşlamam, devrini almadan vites atmam, yüksek devirdeyken vites küçültmem. Zincirin kalitesi de önemli. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 24 Nisan Paylaş 24 Nisan (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: 20 binde dominarın zincir dişli sıfır gibiydi. Kullanıma bağlı. Motor ilanlarına bakarken 10 15 binde olup da zincir dişlisi değişti yazan ilanları direk kapatırım mesela. Ben 30.000 bakımda değiştim, o kadar sert kullanımla, sizinkiler poliviskon zincir mi canimmm 🥳 24 Nisan tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Nisan Paylaş 24 Nisan O sert kullanımla 30 k gittiyse düşün abi işte ki sendeki 160 hp ye maruz kalıyor. Yorum bağlantısı
Emin Önal Salı 07:41 Yazar Paylaş Salı 07:41 (düzenlendi) Cumartesi günü muayenemizi hallettik. Aslında son tarih 10/06 idi ama hem bayram sonrasına randevular dolu idi, hem de bayramdan sonra tura çıkacağım için o tarihe bırakmak istemedim. Km güncelleyelim: 21.000km Salı 08:44 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Salı 09:06 Paylaş Salı 09:06 geçmiş olsun, benimki temmuz sonunda, sol maneti değiştirip gitmem lazım ama bakalım led ampule bişey diyecekler mi ? 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Salı 09:21 Yazar Paylaş Salı 09:21 Selçuk Keleş yazdı: geçmiş olsun, benimki temmuz sonunda, sol maneti değiştirip gitmem lazım ama bakalım led ampule bişey diyecekler mi ? Sağol abi. led ampüle birşey demezler. ön led benim hafif kusur yazdı işte renk farkından ötürü. Ben ilave çakarlı stopu kapatıp gittim, benden önceki scooter ilave led stop ile geçti mesala. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır Salı 12:11 Paylaş Salı 12:11 Emin Önal yazdı: Ben ilave çakarlı stopu kapatıp gittim, benden önceki scooter ilave led stop ile geçti mesala. Bizde de yanıp sönen modlu bi ilave led stop var. Sordu sen mi taktın vs ben aldığımdan beri öyle dedim. Hafif Kusur yazdı. modu değiştirmeyi unuttum yanıp sönüyordu 2 sn 2 sn 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Salı 12:32 Yazar Paylaş Salı 12:32 Oğuzhan Çakır yazdı: Bizde de yanıp sönen modlu bi ilave led stop var. Sordu sen mi taktın vs ben aldığımdan beri öyle dedim. Hafif Kusur yazdı. modu değiştirmeyi unuttum yanıp sönüyordu 2 sn 2 sn Bende modül yok. kapattım dediğim siyah elektrik bantı çektim üzerine iki kat 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 12:36 Paylaş Salı 12:36 Benim ön far led, önde amerikan park var orjinali mi böyle bazı serilerde varmış, birde arka stopra 3 saniyede bir fık fık diye yanıp sönen fasıla var. Frene basınc da yan sön şeklinde çalışıyor saniyede 2 kere falan. Bu geçer mi böyle? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 12:41 Paylaş Salı 12:41 Önde mercek olmamasına rağmen omuz çizgisi var o iyi göz almıyor. Bu arada orjinal h4 ampulü ile önünü görmek imkansız nc serisinde. Maşallah aydınlatma ve fren performansı berbat ötesi aletin. Son kasada çift disk yapılmış o biraz daha iyi diyorlar.. Yorum bağlantısı
Emin Önal Salı 13:49 Yazar Paylaş Salı 13:49 İlkay Başaran yazdı: Benim ön far led, önde amerikan park var orjinali mi böyle bazı serilerde varmış, birde arka stopra 3 saniyede bir fık fık diye yanıp sönen fasıla var. Frene basınc da yan sön şeklinde çalışıyor saniyede 2 kere falan. Bu geçer mi böyle? Ön far hafif geçer. Arka orjinal stoba modül eklenmiş demekki. Tavsiyem modunu değiştirebiliyorsan öyle gir muayeneye. İlkay Başaran yazdı: Maşallah aydınlatma ve fren performansı berbat ötesi aletin. Son kasada çift disk yapılmış o biraz daha iyi diyorlar.. Zaten tüm kullanıcıların şikayeti o idi. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 14:36 Paylaş Salı 14:36 Emin Önal yazdı: Ön far hafif geçer. Arka orjinal stoba modül eklenmiş demekki. Tavsiyem modunu değiştirebiliyorsan öyle gir muayeneye. Zaten tüm kullanıcıların şikayeti o idi. Bi eklenti var arka koltuk altında ama herhangi bir ayarı yok. Uçak kanadı gibi çakıyor stop. Yorum bağlantısı
Emin Önal Salı 15:08 Yazar Paylaş Salı 15:08 İlkay Başaran yazdı: Bi eklenti var arka koltuk altında ama herhangi bir ayarı yok. Uçak kanadı gibi çakıyor stop. Valla bilemedim. Denilen kalır. Ama ilave stopu çakan forza geçti o gün önümde. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts