Emin Önal 16 Haziran Yazar Paylaş 16 Haziran Sani Gerşon yazdı: Allah korusun ya. Hiç böyle düşünmemiştim. Bunun bir periyodu var mı? genel kanı 20-30k km arası. Daha erken bitiren de var, daha uzun süre kullanan da. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Haziran Paylaş 16 Haziran İlkay Başaran yazdı: Tabi abarttım abartmasak Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Haziran Paylaş 16 Haziran Sani Gerşon yazdı: Emin, bu zinciri ve dişliyi değişmezsen ne oluyor? Araçlardaki gibi triger koparsa subapları koyvermiyorsundur herhalde Sonraki sahibi hoş karşılamıyor sonra kabak Emin e patlıyor . 4 Yorum bağlantısı
Emin Önal 16 Haziran Yazar Paylaş 16 Haziran Ersen Tapan yazdı: Sonraki sahibi hoş karşılamıyor sonra kabak Emin e patlıyor . 2 kere triger değiştikte ne oldu 😆 1 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 16 Haziran Paylaş 16 Haziran Emin Önal yazdı: 2 kere triger değiştikte ne oldu 😆 Yola çıkmadan Stop asitle yıkandı mı Emin Önal yazdı: Sarı da ne güzel olmuş, Maşallah. Bizimde zamanı geldi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Haziran Paylaş 17 Haziran Oğuzhan Çakır yazdı: Stop asitle yıkandı mı valla kaşınıon 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran 2.100km lik Ege turumuzu sağ salim tamamladık. ben yüksek devirli kullanmayı seviyorum. Mümkün olan her yerde gazı hiç kapatmadım diyebilirim. 2 kişi. Heybe + topcase + üstüne çanta çok zevkli idi. Epey keyif aldık. Akşam güneşi başka kumsalda batırıp, ertesi gün başka yerde denize girebilmek enfesti. Allah tekrarını nasip etsin. Biraz daha güçlü bir motorla inşallah 😀 5 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Emin Önal yazdı: 2.100km lik Ege turumuzu sağ salim tamamladık. ben yüksek devirli kullanmayı seviyorum. Mümkün olan her yerde gazı hiç kapatmadım diyebilirim. 2 kişi. Heybe + topcase + üstüne çanta çok zevkli idi. Epey keyif aldık. Akşam güneşi başka kumsalda batırıp, ertesi gün başka yerde denize girebilmek enfesti. Allah tekrarını nasip etsin. Biraz daha güçlü bir motorla inşallah 😀 Kaçak kat çıkmış. 😁 Devirli kullanmayı seviyormuş, artçının yediği titreşim umrunda değil zaten, elbet yengeyi görürüm, biryerde denk gelir, seni artçı yapsın. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz Ahmet Kiriş yazdı: artçının yediği titreşim umrunda değil zaten Nasıl alıştırırsan öyle gider Ahhhmettt aabbiii 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Emin Önal yazdı: Nasıl alıştırırsan öyle gider Ahhhmettt aabbiii Erkeğe bak be, print screen sen nelere kadirsin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Ahmet Kiriş yazdı: Erkeğe bak be, print screen sen nelere kadirsin. güneş geçmiş bunun başına mazur gör 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Emin Önal yazdı: 2.100km lik Ege turumuzu sağ salim tamamladık. 5 litre yakacaktın da golf ile neden gitmedin İşte ben bunu anlamıyorum 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: 5 litre yakacaktın da golf ile neden gitmedin İşte ben bunu anlamıyorum kanı kaynıyor deli kanlı Yorum bağlantısı
Emin Önal Salı 07:49 Yazar Paylaş Salı 07:49 Mehmet Ozyurek yazdı: 5 litre yakacaktın da golf ile neden gitmedin İşte ben bunu anlamıyorum Anlayamazzzsııınnn Ben şimdi anlatmaya çalışsamda verdiği hazzı kelimelere dökemem. Ruhuma iyi geliyor, böyle özetleyebilirim 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 12:13 Paylaş Çarşamba 12:13 Mehmet Ozyurek yazdı: 5 litre yakacaktın da golf ile neden gitmedin İşte ben bunu anlamıyorum Abi az yaksın ya da yakıyor diye binmiyoruz ki. Ben mesai sonrası 80 100 km kullanıyorum hergün aşağı yukarı. Şu ara böbrekten dolayı yatıyor alet. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 13:28 Paylaş Çarşamba 13:28 İlkay Başaran yazdı: Abi az yaksın ya da yakıyor diye binmiyoruz ki. Bana hala çok eziyetli geliyor.. Arabanın camındaki güneşliği almak zor geliyor bazen Yok ben gelemem o kadar eziyete. 1 1 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal Çarşamba 13:50 Yazar Paylaş Çarşamba 13:50 Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun. Satarken haberimiz olsun. Çocuklar ehliyet alırken ben de motor ehliyeti alacağım. Mehmet Ozyurek yazdı: Bana hala çok eziyetli geliyor.. Arabanın camındaki güneşliği almak zor geliyor bazen Yok ben gelemem o kadar eziyete. Yaşlanıyorsun emmi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Çarşamba 14:03 Paylaş Çarşamba 14:03 Emin Önal yazdı: Yaşlanıyorsun emmi Hayır üşeniyorum 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 14:54 Paylaş Çarşamba 14:54 Mehmet Ozyurek yazdı: Hayır üşeniyorum Yaşlanmaya üşenmiyorsun ama 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 11:57 Paylaş Perşembe 11:57 Mehmet Ozyurek yazdı: Bana hala çok eziyetli geliyor.. Arabanın camındaki güneşliği almak zor geliyor bazen Yok ben gelemem o kadar eziyete. Tepede 45 derece güneş kafa bi fanusun içinde. Cuara içemen müzik dinleyemen kliman püfür püfür üflemez. Eziyet be 4 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 12:31 Paylaş Perşembe 12:31 Servet Aydın yazdı: Tepede 45 derece güneş kafa bi fanusun içinde. Cuara içemen müzik dinleyemen kliman püfür püfür üflemez. Eziyet be 45 derecede yolda ne işin var abi? Asıl fakirlik o bence. Gelsene su çok güzel Yorum bağlantısı
Emin Önal Perşembe 13:13 Yazar Paylaş Perşembe 13:13 Servet Aydın yazdı: Tepede 45 derece güneş kafa bi fanusun içinde. Cuara içemen müzik dinleyemen kliman püfür püfür üflemez. Eziyet be Bu nasıl bir iç gitmesi, nasıl bir özenme, nasıl bir ulaşamadığı ciğere mırnavlama 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Perşembe 19:40 Paylaş Perşembe 19:40 İlkay Başaran yazdı: 45 derecede yolda ne işin var abi? Asıl fakirlik o bence. Gelsene su çok güzel Napacaz güzde mi binecez motöre? Gelmiycem! Emin Önal yazdı: Bu nasıl bir iç gitmesi, nasıl bir özenme, nasıl bir ulaşamadığı ciğere mırnavlama Nalakası var yoo hayır 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Perşembe 20:26 Paylaş Perşembe 20:26 Servet Aydın yazdı: Tepede 45 derece güneş kafa bi fanusun içinde. Cuara içemen müzik dinleyemen kliman püfür püfür üflemez. Eziyet be Çene açılır kask ile klimalı araçtan daha çok rahat eder cigaranı da içersin 😉 esas püfür püfür motorda 🤫 Yorum bağlantısı
Recommended Posts