Emin Önal 11 Temmuz Yazar Paylaş 11 Temmuz Adnan Çakır yazdı: Çene açılır kask ile klimalı araçtan daha çok rahat eder cigaranı da içersin ? esas püfür püfür motorda ? İntercomdan Harman Kardon kalitesinde müzik dinlememiş hiç Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Bana hala çok eziyetli geliyor.. Arabanın camındaki güneşliği almak zor geliyor bazen Yok ben gelemem o kadar eziyete. Adam dünyaya geldiğine pişman. ? Emin Önal yazdı: Bu nasıl bir iç gitmesi, nasıl bir özenme, nasıl bir ulaşamadığı ciğere mırnavlama @Servet Aydına doktor yasakladı. ? Servet Aydın yazdı: Ooo eskimiş bu Daha ciğerleri yeni açılıyor. ? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Emin Önal yazdı: Pamuçlarımız eskidiydi. Nc'de lastikleri değiştirince farklı bir motüre binmiş gibi olmuştum. Kıvrak, daha hisli olmuştu virajlarda Güle güle kullan abi. Virajlar artık daha keyifli 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 31 Temmuz Yazar Paylaş 31 Temmuz Biz de artçı konforu birinci sırada gelir 11 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Ağustos Yazar Paylaş 2 Ağustos Selçuk Keleş yazdı: Tutunsa daha güvenli olmaz mı? Kol boyu yetmiyor abi tutunmaya Zorlanıyor, bir süre sonra kolları ağrıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Eylül Yazar Paylaş 2 Eylül Pazar günü günübirlik 400 km kerpe-kefken gezisinden; 14 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Vedalaşmak lazım https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sahibinden-aksesuarli-sorunsuz-v-strom-250-1272358118/detay 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Satışlar hızlandı, satılık Tenere 700 var, Himalayan 450 de saplaya şey pardon satabilirim. 😎 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Satışlar hızlandı, satılık Tenere 700 var, Himalayan 450 de saplaya şey pardon satabilirim. 😎 Taksitle anca ehliyeti alana kadar öderim Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: Taksitle anca ehliyeti alana kadar öderim Şakir e çay yok. 😂 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Fatih Keskin yazdı: Taksitle anca ehliyeti alana kadar öderim Koca başkan dedik ne taksiti? Ateşle Ahmetime 950 pin al koy kenara 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Koca başkan dedik ne taksiti? Ateşle Ahmetime 950 pin al koy kenara kırmızı spor ayakkabı giyenden de ne bileyim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Emin Önal yazdı: Vedalaşmak lazım https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sahibinden-aksesuarli-sorunsuz-v-strom-250-1272358118/detay Taksit olur mu.. 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Taksit olur mu.. Emmi de moturcu olursa çete oluruz ha 1 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Taksit olur mu.. Bu sefer keş lazım emmi yoksa olurdu tabiki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Emin Önal yazdı: Bu sefer keş lazım emmi yoksa olurdu tabiki Ahmet bi 50 bin falan göndersem hemen bitini kitleyecekti bana. Yorum bağlantısı
Emin Önal 43 dakika önce Yazar Paylaş 43 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun. Satarken haberimiz olsun. Çocuklar ehliyet alırken ben de motor ehliyeti alacağım. Mehmet Ozyurek yazdı: Ahmet bi 50 bin falan göndersem hemen bitini kitleyecekti bana. Ee alaydın niye almadın abi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Ahmet Kiriş yazdı: Satışlar hızlandı, satılık Tenere 700 var, Himalayan 450 de saplaya şey pardon satabilirim. 😎 Fatih Keskin yazdı: Taksitle anca ehliyeti alana kadar öderim Tenere yi ayıralım başkanıma 👍🏍️🛵 Yorum bağlantısı
Recommended Posts