Emin Önal 11 Temmuz Yazar Paylaş 11 Temmuz Adnan Çakır yazdı: Çene açılır kask ile klimalı araçtan daha çok rahat eder cigaranı da içersin ? esas püfür püfür motorda ? İntercomdan Harman Kardon kalitesinde müzik dinlememiş hiç Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Mehmet Ozyurek yazdı: Bana hala çok eziyetli geliyor.. Arabanın camındaki güneşliği almak zor geliyor bazen Yok ben gelemem o kadar eziyete. Adam dünyaya geldiğine pişman. ? Emin Önal yazdı: Bu nasıl bir iç gitmesi, nasıl bir özenme, nasıl bir ulaşamadığı ciğere mırnavlama @Servet Aydına doktor yasakladı. ? Servet Aydın yazdı: Ooo eskimiş bu Daha ciğerleri yeni açılıyor. ? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 30 Temmuz Paylaş 30 Temmuz Emin Önal yazdı: Pamuçlarımız eskidiydi. Nc'de lastikleri değiştirince farklı bir motüre binmiş gibi olmuştum. Kıvrak, daha hisli olmuştu virajlarda Güle güle kullan abi. Virajlar artık daha keyifli 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 31 Temmuz Yazar Paylaş 31 Temmuz Biz de artçı konforu birinci sırada gelir 11 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Ağustos Yazar Paylaş 2 Ağustos Selçuk Keleş yazdı: Tutunsa daha güvenli olmaz mı? Kol boyu yetmiyor abi tutunmaya Zorlanıyor, bir süre sonra kolları ağrıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 2 Eylül Yazar Paylaş 2 Eylül Pazar günü günübirlik 400 km kerpe-kefken gezisinden; 14 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Vedalaşmak lazım https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sahibinden-aksesuarli-sorunsuz-v-strom-250-1272358118/detay 6 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Satışlar hızlandı, satılık Tenere 700 var, Himalayan 450 de saplaya şey pardon satabilirim. 😎 4 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Satışlar hızlandı, satılık Tenere 700 var, Himalayan 450 de saplaya şey pardon satabilirim. 😎 Taksitle anca ehliyeti alana kadar öderim Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fatih Keskin yazdı: Taksitle anca ehliyeti alana kadar öderim Şakir e çay yok. 😂 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Fatih Keskin yazdı: Taksitle anca ehliyeti alana kadar öderim Koca başkan dedik ne taksiti? Ateşle Ahmetime 950 pin al koy kenara 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Servet Aydın yazdı: Koca başkan dedik ne taksiti? Ateşle Ahmetime 950 pin al koy kenara kırmızı spor ayakkabı giyenden de ne bileyim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Emin Önal yazdı: Vedalaşmak lazım https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sahibinden-aksesuarli-sorunsuz-v-strom-250-1272358118/detay Taksit olur mu.. 2 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Taksit olur mu.. Emmi de moturcu olursa çete oluruz ha 1 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Taksit olur mu.. Bu sefer keş lazım emmi yoksa olurdu tabiki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Emin Önal yazdı: Bu sefer keş lazım emmi yoksa olurdu tabiki Ahmet bi 50 bin falan göndersem hemen bitini kitleyecekti bana. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun. Satarken haberimiz olsun. Çocuklar ehliyet alırken ben de motor ehliyeti alacağım. Mehmet Ozyurek yazdı: Ahmet bi 50 bin falan göndersem hemen bitini kitleyecekti bana. Ee alaydın niye almadın abi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ahmet Kiriş yazdı: Satışlar hızlandı, satılık Tenere 700 var, Himalayan 450 de saplaya şey pardon satabilirim. 😎 Fatih Keskin yazdı: Taksitle anca ehliyeti alana kadar öderim Tenere yi ayıralım başkanıma 👍🏍️🛵 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Emin Önal yazdı: Ee alaydın niye almadın abi Yok ya. Şimdi değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts