Yunus Gökhan Ay Salı 20:25 Paylaş Salı 20:25 Emin Önal yazdı: Vedalaşmak lazım https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sahibinden-aksesuarli-sorunsuz-v-strom-250-1272358118/detay Sariyim mi makinayi 😀 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 06:27 Paylaş Dün saat 06:27 İyi ki ilana bakmadan teklif vermemişim 5 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: İyi ki ilana bakmadan teklif vermemişim Alsana bunu 2. taşıt olarak Ankara ayazında zorlar seni biraz gerçi, bünyen hassas senin Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Taksit olsaydı keşke. Yokmuymuş Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Oğuzhan Çakır yazdı: Yokmuymuş I Ih.. yokmuş.. Bu sefer peşin olacak diyor.. Muhtemelen yerine bir şey alacak.. Karta taksti yapsan @Emin Önal Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: I Ih.. yokmuş.. Bu sefer peşin olacak diyor.. Muhtemelen yerine bir şey alacak.. Karta taksti yapsan @Emin Önal Aklımda bir fikir var dur biraz düşüneyim 5 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Emin Önal yazdı: Aklımda bir fikir var dur biraz düşüneyim Yerine geleceğin taksitleri Emmi öder Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Len etmeyin eylemeyin iyiki ehliyetim yok dağılın demiştim çoktan 3 Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Emin Önal yazdı: Aklımda bir fikir var dur biraz düşüneyim Sen bana taksitle alirsan bu is cozulur bak.. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Fatih Keskin yazdı: Len etmeyin eylemeyin iyiki ehliyetim yok dağılın demiştim çoktan Ehliyet dediğin ne ki 1 ayda alırsın Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Fatih Keskin yazdı: Len etmeyin eylemeyin iyiki ehliyetim yok dağılın demiştim çoktan Adnan Çakır yazdı: Ehliyet dediğin ne ki 1 ayda alırsın Heç.. arkaya uzamış saçı boyu posu da tam çapır tarzı 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Yunus Gökhan Ay yazdı: Sen bana taksitle alirsan bu is cozulur bak.. Onun taksitlerine ben yetişemem la Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: I Ih.. yokmuş.. Bu sefer peşin olacak diyor.. Muhtemelen yerine bir şey alacak.. Karta taksti yapsan @Emin Önal Sayın müşterimiz, Pos cihazımızın taksit özelliği bulunmamaktadır. 😄 vade farksız 12 taksit bulsam bende alırdım valla 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts