İlkay Başaran 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Piyasası mı yavaş yoksa motor camiası mı böyle? Sezon bitti.. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sezon bitti.. Tabi etkisi büyük. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Emin Önal yazdı: Tabi etkisi büyük. Şimdi "alacağım motoru buldum"cular 50 50 düşmeye başlarlar leş motorları çakmak için. 3 Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Piyasası mı yavaş yoksa motor camiası mı böyle? Geçtiğimiz yıl Euro 5+ diye çıkan düzenlemeden dolayı markalar ellerindeki motorları çok çok hesaplı sattı, piyasa alt üst oldu. Çin'den gelen motosikletlerin bazıları artık kaliteli ve hesaplı, Motosiklette küçük cc den başlanıp büyük cc'ye doğru gidilir, motor hacim değişimi ile fiyat değişimi orantısı bozuldu. Eskiden küçük motorun üstüne 3-5bin koyulur büyük motor alınırdı, şimdi 300-500bin koymak gerekiyor. Eskiden motosiklet alınırken ki öncelikli duygu hobi, gezi tutku idi, artık otomobillere ulaşmak çok zorlaştığı için ve kurye sektörünün oluşmasından dolayı insanlar işimi görsün, A noktasından B noktasına götürsün yeter kafası ile motosiklet alıyor. Hurda sayılacak ucuz kalitesiz motosiklet sayısı müthiş arttı. Daha birçok sebep sayabilirim. O yüzden 2. el motosiklet piyasası acayip bir durum aldı. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Emin Önal yazdı: Tabi etkisi büyük. Şimdi 200bine bırakır mısın bu motoru abi bir alıcı çıksa ? Öğrenmek için soruyorum bütün bunları. Çünkü bahar başında ehliyet için harekete geçecektim bir takım aksiliklerden dolayı kaldı. Niyetim bir köşede duruyor motor için 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Şimdi "alacağım motoru buldum"cular 50 50 düşmeye başlarlar leş motorları çakmak için. Ben alacağım motoru aldım, rahatım Bahadır TÜFEKCİ yazdı: Geçtiğimiz yıl Euro 5+ diye çıkan düzenlemeden dolayı markalar ellerindeki motorları çok çok hesaplı sattı, piyasa alt üst oldu. Çin'den gelen motosikletlerin bazıları artık kaliteli ve hesaplı, Motosiklette küçük cc den başlanıp büyük cc'ye doğru gidilir, motor hacim değişimi ile fiyat değişimi orantısı bozuldu. Eskiden küçük motorun üstüne 3-5bin koyulur büyük motor alınırdı, şimdi 300-500bin koymak gerekiyor. Eskiden motosiklet alınırken ki öncelikli duygu hobi, gezi tutku idi, artık otomobillere ulaşmak çok zorlaştığı için ve kurye sektörünün oluşmasından dolayı insanlar işimi görsün, A noktasından B noktasına götürsün yeter kafası ile motosiklet alıyor. Hurda sayılacak ucuz kalitesiz motosiklet sayısı müthiş arttı. Daha birçok sebep sayabilirim. O yüzden 2. el motosiklet piyasası acayip bir durum aldı. Doğru. Çin malı scooter çöplüğü olduk maalesef. Oğuzkan Işık yazdı: Şimdi 200bine bırakır mısın bu motoru abi bir alıcı çıksa ? Öğrenmek için soruyorum bütün bunları. Çünkü bahar başında ehliyet için harekete geçecektim bir takım aksiliklerden dolayı kaldı. Niyetim bir köşede duruyor motor için Hayır, bırakmam. 2017 model falan belki alınır o paraya. Sonra zincir-dişli-akü-lastik-yağ-buji-bakım derken neredeyse aynı para mal edilir. Ehliyetini al buluruz sana bir motor o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Şimdi 200bine bırakır mısın bu motoru abi bir alıcı çıksa ? Öğrenmek için soruyorum bütün bunları. Çünkü bahar başında ehliyet için harekete geçecektim bir takım aksiliklerden dolayı kaldı. Niyetim bir köşede duruyor motor için 350 çıkar mı? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Emre Şimşek yazdı: 350 çıkar mı? İlana bakmasaydım çıkacaktı 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Aradağım motoru buldum satılık katiem Aradığım motor 1 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Aradağım motoru buldum satılık katiem Aradığım motor Kare farlısı var olur mu? Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Aradağım motoru buldum satılık katiem Aradığım motor Olsa da binsek yav Yorum bağlantısı
Recommended Posts