Tamer Topaç 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yarın maslak oto sanayide olacağım aracın bakımını yaptıracağım yakın olan orada olan olursa haber etsin görüşelim Ağalara selamlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Nisan Yazar Paylaş 22 Nisan Tamer Topaç yazdı: Ağalara selamlar. İletirim selamını Yorum bağlantısı
Emin Önal 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Köksal Yılmaz yazdı: Ne gibi bakımlar abi? Bir önden bir de arkadan bakıcaklarmış. En son yan profilden bakıp bitirecekler 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Nisan Yazar Paylaş 23 Nisan Geleneksel olarak gene dükkan açılmadan geldik Köksal Yılmaz yazdı: Ne gibi bakımlar abi? Genel yağ filtre bakımı Gelmişken bir kaç birsey daha çıkar mutlak 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Nisan Yazar Paylaş 23 Nisan Köksal Yılmaz yazdı: Ne gibi bakımlar abi? 6 litre Yag, filtre, polen filtresi değişti arka aski kolları ve takozları değişti turbo hortumu sökülüp kontrol edildi. Kelepcesi değişti, arka cam sileceği değişti. Genelbkontroller yapıldı 6 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Nisan Paylaş 23 Nisan Mehmet Kazancıoğlu yazdı: 6 litre Yag, filtre, polen filtresi değişti arka aski kolları ve takozları değişti turbo hortumu sökülüp kontrol edildi. Kelepcesi değişti, arka cam sileceği değişti. Genelbkontroller yapıldı ee kaç papel. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Nisan Yazar Paylaş 24 Nisan Ümit Türk yazdı: ee kaç papel. tahmin alayım Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Nisan Yazar Paylaş 24 Nisan (düzenlendi) Ali Gök yazdı: 13000 tahmin yüksek amerikan sandın her hal bunu Servet Aydın yazdı: 9500 yakın (piyasayı takip ediyorsunuz) Köksal Yılmaz yazdı: 8000 düşük keşke öyle olsaydı Mehmet Yeter yazdı: 20bin yok artık (yeni araba istemedim sadece ufak bir bakım) Ümit Türk yazdı: 8750 tam sen olmuşsun KİA'cı toplam tutar 9000 tl ödedim 24 Nisan tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Nisan Yazar Paylaş 24 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Buna ne denir. sende çok farklı şeyler var turbo revizyonu var disk balata var varda var benim bu sadece bakım + ufak eksik giderme ön takım, amortisör, disk balata değişimi, onları geçen yıl yapmıştım. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Buna ne denir. Yanlış toplamış diyebilirim Yada aklınca yaptığı iskontoyu belirtmemiş 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Bana çok gelen rakam servis oldu açıkçası sizce normal mi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts