Mehmet Kazancıoğlu 2 Ocak Yazar Paylaş 2 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yok abi baktım döndürdüm ama sonuç vermedi. akşam bakacağım iş çıkışı eve gidince eğer hala kendine gelmemişse ona büyük ceza keseceğim. Benden korkmuş düzelmiş kendi kendine 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak Paylaş 2 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Benden korkmuş düzelmiş kendi kendine başajda ateş yak 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Sportage ile yolları ayırma zamanı geldi tekrar ilana çıkacağım gibi görünüyor. Henüz ilan vermedim yakında ilan açarım 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Koray Demir yazdı: Bundan bende düşünüyorum ama,sabahları ıslak bagaja atınca koku vs yapmıyor mu, Ben şimdilik 2. Tane straforu bir örtü içine koyup cam.koruyucu yaptim ama bagaja atamıyorum Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sportage ile yolları ayırma zamanı geldi tekrar ilana çıkacağım gibi görünüyor. Henüz ilan vermedim yakında ilan açarım mercedes al 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Şubat Yazar Paylaş 11 Şubat Fatih Keskin yazdı: mercedes al maalesef hiç bir şey alamayacağım gibi duruyor belki lada niva Alptuğ Özcan yazdı: S mi alsın Doğan S bulabilirsem belki alabilirim şaka şaka gene mecbur otomatik ucuz yollu bir şeyler almam gerekecek artık clio mu olur, 206 mı, x sara mı ne denk gelirse (en modelli onlar var gibi) araç için anca 250 - 300 bütçem kalacak 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Fatih Keskin yazdı: serçe s Öyle bir model yok, araştırdım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Şubat Yazar Paylaş 11 Şubat İlkay Başaran yazdı: Öyle bir model yok, araştırdım. Serçedes var onlara baksaydın 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Şubat Paylaş 11 Şubat Hımm sportage 2009 model otomat ve bakımlı. Deprem arabası profilime uyan bir araç. Keşke 2010 üzeri olsaydı. Genede bir incelemek lazım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Şubat Paylaş 11 Şubat İlkay Başaran yazdı: Öyle bir model yok, araştırdım. iyi bak oralardadır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat (düzenlendi) ilana çıktı https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-kia-sportage-2-0-dsl/sahibinden-kia-sportage-2-0-dsl-2009-model-siyah/37848301 13 Şubat tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Çağlar Bayur yazdı: şirokilere bakan biri vardı bunu diyeyim Bende zamanında çok şiroki bakıp bunu almıştım neden olmasın Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Hayirli satışları olsun. Daha iyilerini nasip etsin Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Sinan Akgöl yazdı: Hayirli satışları olsun. Daha iyilerini nasip etsin Uzun bir süreç daha iyi olmayacak gibi görünüyor Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Uzun bir süreç daha iyi olmayacak gibi görünüyor Hiç belli olmaz, yerine gelsin gelenide iyi ederiz Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Sinan Akgöl yazdı: Hiç belli olmaz, yerine gelsin gelenide iyi ederiz Evet öyle ancak aracımın satılma nedeni kentsel dönüşümde evimiz yenileniyor oraya aktarılacak gelecek para o yüzden araç almam biraz ötelenecek Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Evet öyle ancak aracımın satılma nedeni kentsel dönüşümde evimiz yenileniyor oraya aktarılacak gelecek para o yüzden araç almam biraz ötelenecek Araba her zaman alinir arabasizda sorun yok hele ki yeni ev için.Yapimci firmanin Teknik şartlarina dikkat edin özellikle ödeme planinda eklenen fark isteme döviz kuru tuik verileri veya başkasina devir hakki vs yaziyor ise. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Şubat Paylaş 13 Şubat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bende zamanında çok şiroki bakıp bunu almıştım neden olmasın olamadı, kasa illa şiroki olacak mış yani 4x4 olarak şiroki değil. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat Banada güzel ilan mesajları gelmeye başladı yakında ifşalarım başlayacak 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart fiyatı düştüm yok mu çevresinde 4x4 isteyen fiyatta anlaşırız bir miktar indirim yaptım Yorum bağlantısı
Recommended Posts