Oğuzhan Çakır 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Bana çok gelen rakam servis oldu açıkçası sizce normal mi? hidironik yağ yeni bişi mi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan Paylaş 24 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Bana çok gelen rakam servis oldu açıkçası sizce normal mi? artık her şey normal 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Haziran Yazar Paylaş 5 Haziran Büyük araba ile uğraşmak zor çok yordu gene beni Önce otomatik yıkama ile yıkadım malum ev yakınlınca evin önünde yıkamak sitede imkansız. Sonra otoparka gelip bir kat pasta cila uyguladım Bir kat da hızlı cila atarak sonlandırdım 14 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Fatih Keskin yazdı: Büyüklük değil renk kotu yok yok büyük tavana boyum yetmiyor Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Siyah araç temizken çok güzel duruyor ama kirlendi mi yüzüne bakılmıyor ? hare görünmüyor fotoğraflarda güzel olmuş. Marka olarak Hangi pastayı kullandınız? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Mustafa Resül Kara yazdı: Siyah araç temizken çok güzel duruyor ama kirlendi mi yüzüne bakılmıyor ? hare görünmüyor fotoğraflarda güzel olmuş. Marka olarak Hangi pastayı kullandınız? siyah araç için benim tezim yıkamacıdan eve kadar güzel, sonrası yok gerçi ben yıkamacıya vermiyorum kendim yıkıyorum smx el ile uygulama yaptım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Mehmet Kazancıoğlu yazdı: siyah araç için benim tezim yıkamacıdan eve kadar güzel, sonrası yok gerçi ben yıkamacıya vermiyorum kendim yıkıyorum smx el ile uygulama yaptım Daha yıkama işlemi bitmeden, Hatta bazen kurularken bile tozlar gelip konmaya başlıyor ? smx markasını çok yerde gördüm ama kullanmadım. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Mehmet Yeter yazdı: El ile nasıl yapıyorsun Mehmet abi? cilala parlat bir sağa bir sola karateci çocuk izlemedin galiba 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Mehmet Kazancıoğlu yazdı: siyah araç için benim tezim yıkamacıdan eve kadar güzel, sonrası yok gerçi ben yıkamacıya vermiyorum kendim yıkıyorum smx el ile uygulama yaptım ani etkisi kısa sürer ama iyidir, silikon yapar boyaya girmeden önce alkolle silmeli Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Mustafa Resül Kara yazdı: Daha yıkama işlemi bitmeden, Hatta bazen kurularken bile tozlar gelip konmaya başlıyor ? smx markasını çok yerde gördüm ama kullanmadım. evet biraz toz çekiyor ama sonra rüzgarda uçuyor yapışma pek olmadı yüzey pürüzsüz oldu tutunma olmuyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Mehmet Yeter yazdı: El ile nasıl yapıyorsun Mehmet abi? aracı yıkayıp kuruladıktan sonra önce kendi süngeri ile daireler çizerek güzelce yediriyorsun. hafiften beyazlar gibi oluyor sonra mikro fiber bez kalan kalıntıları siliyorsun ben genelde parça parça yapıyorum. her parçayı ayrı ayrı kurutup temizliyorum güzel oluyor vakit var ise fatihin dediği gibi önce cila sonra parlat dairesel hareketler ile uyguluyorum. en önemli kriter aracın sıcak olmaması lazım serin ve gölgede yapmak lazım yoksa sürmeden kuruyor silince hiç bir işe yaramıyor Çağlar Bayur yazdı: ani etkisi kısa sürer ama iyidir, silikon yapar boyaya girmeden önce alkolle silmeli alkolü kim bulmuşta boyaya uygulayalım senin gibi zenginmiyiz biz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Fatih Keskin yazdı: cilala parlat bir sağa bir sola karateci çocuk izlemedin galiba Bir ara izleyeyim ama hemen gaza geliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Mehmet Yeter yazdı: Bir ara izleyeyim ama hemen gaza geliyorum. tek başına izle evde kimse olmasın sonra hastaneye ziyarete gelmeyelim 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Resül Kara 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Mehmet Kazancıoğlu yazdı: evet biraz toz çekiyor ama sonra rüzgarda uçuyor yapışma pek olmadı yüzey pürüzsüz oldu tutunma olmuyor Siyah araç alan arabaya sizin gibi bakım yapmalı. Diğer türlü araba da yıkık dökük duruyor. Siyah aracım olduğunda 2 hafta da hatta vaktim varsa haftalık cila atardım. Hem güneş yanığı olmasın diye hemde siyah araç cilayı gösteriyor ? Allah kolaylık versin size 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Koreli ile yolları ayırma zamanı yaklaştı aracımı satmayı düşünüyorum 1278244630 @Mehmet Ozyurekemmi böyle yazmanın sakıncası var mı var ise sileyim 5 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Koreli ile yolları ayırma zamanı yaklaştı aracımı satmayı düşünüyorum 1278244630 @Mehmet Ozyurekemmi böyle yazmanın sakıncası var mı var ise sileyim Güle güle gitsin, yenisi(ne olacak acaba?) güle güle gelsin Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Köksal Yılmaz yazdı: Güle güle gitsin, yenisi(ne olacak acaba?) güle güle gelsin hiç bilmiyorum hele bir satılsın sonra ne denk getirirsem bir yanım artık yaşın kemale erdi yıldıza geç diyor, bir yanım ne işin var yıldızla halka neyine yetmiyor, öbür taraftan bir daha mı geleceksin dünyaya deyip üç harfli al diyor. sonra uyanıyorum gerçekler ile yüz yüze kalıp eski araba ile uğraşma yeni model düşük km bir otomobil al örnek bilmiyorum yani ne yapacağımı 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hiç bilmiyorum hele bir satılsın sonra ne denk getirirsem bir yanım artık yaşın kemale erdi yıldıza geç diyor, bir yanım ne işin var yıldızla halka neyine yetmiyor, öbür taraftan bir daha mı geleceksin dünyaya deyip üç harfli al diyor. sonra uyanıyorum gerçekler ile yüz yüze kalıp eski araba ile uğraşma yeni model düşük km bir otomobil al örnek bilmiyorum yani ne yapacağımı Hayırlı müşterin olsun abi. Bu ceed in kasası çok güzelmiş. Biraz sw gibi duruyor bagajı kullanışlı olabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Oğuzkan Işık yazdı: Biraz sw gibi sw lem zaten? değil miymiş Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Çağlar Bayur yazdı: sw lem zaten? değil miymiş Ben de arada kaldım ama değilmiş Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: focus cross reçeten focusun cross mu var aktive x den mi bahsediyorsun abi Çağlar Bayur yazdı: sw lem zaten? değil miymiş hb ama biraz uzatmışlar bende çok baktım siyah olduğu için öyle görünüyor. diğer renklerde daha kısa 24 Ekim tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts