Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Mehmet Kazancıoğlu yazdı: focusun cross mu var pazarlamacı hatalı isim takmışsa beni ilgilendirmaz. aktifX denenmodel işte. bmw de sedan arabayı coupe diye satıyor mesela 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Koreli ile yolları ayırma zamanı yaklaştı aracımı satmayı düşünüyorum 1278244630 @Mehmet Ozyurekemmi böyle yazmanın sakıncası var mı var ise sileyim Yok kardeşim. .sat Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sonra uyanıyorum gerçekler ile yüz yüze kalıp eski araba ile uğraşma yeni model düşük km bir otomobil al örnek İyi ki uyanmışsın. doğru seçim.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: İyi ki uyanmışsın. doğru seçim.. Ha birde kabus uykusu var uyandığım Al bi tane amerikan ya arazide ya da sanayide kal 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Hayırlısı. Alabildiğin en yeni model en az km li ve en az orta kalite (bütçeye göre) bir araba al. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Hayırlı satışların olsun. (Sportage vereyim sana ben ) Küçük arabaya alışırsın ama biraz zor gelirdi bana mesela. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Murat Sürmeli yazdı: Hayırlı satışların olsun. (Sportage vereyim sana ben ) Küçük arabaya alışırsın ama biraz zor gelirdi bana mesela. 2012 çok model yükselmiş olmaz ki konusu varmı bir bakayım amacım model yükseltip km düşürmek aslında. senin dediğin gibi alışamayacağımı biliyorum Önder Özcan yazdı: Hayırlısı. Alabildiğin en yeni model en az km li ve en az orta kalite (bütçeye göre) bir araba al. amaçta bu zaten abi bakalım ne olacak Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Çağlar Bayur yazdı: yeni yenidir, sıfır AegeA 1.4 bile iyidir Amerikan sekman atılırsa yağ yakma sorunu da tamamen ortadan kalkıyor, tüplü olursa tadından yenmez. https://www.instagram.com/reel/DP1FG_giNOa/?igsh=aHhla3ZueTBmdXd6 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Çağlar Bayur yazdı: yeni yenidir, sıfır AegeA 1.4 bile iyidir Bile mi? Bile bile mi? Günde işe git gel 60 km yol yapıyorum %80i otoban. 100 liralık yakıt götürüyor beni hemen hemen. Tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim Paylaş 25 Ekim işte iyi yani . atmosferik o bakımdan bile bile 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Çağlar Bayur yazdı: bağaja bi bidon yağ konur tamamdır Her 3000 km de bir bidon evet. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Koray Demir yazdı: Her 3000 km de bir bidon evet. Yaklaşık 15bin km yaptım. Bu dediğinizin hiç bir geçerliliği yok. İlk başta yanlış yönlendirme sonucu 5 40 yerine 5 30 koyduk yağı. Onda bile bu kadar eksilmedi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Koray Demir yazdı: Her 3000 km de bir bidon evet. alışığız yılların fsi tsi deneyimi var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Oğuzkan Işık yazdı: Bile mi? Bile bile mi? Günde işe git gel 60 km yol yapıyorum %80i otoban. 100 liralık yakıt götürüyor beni hemen hemen. Tavsiye ederim Bana tavsiye etmiyorsun değil mi? benim olmazsa olmazım otomatik manuel istemiyorum Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bana tavsiye etmiyorsun değil mi? benim olmazsa olmazım otomatik manuel istemiyorum Genel olarak söyledim abi. Çok düşük km dizel otomatiğine bakabilirsin ama. Bide sw cross olursa çok güzel olur. Sadece bazı bakım maliyetleri alışılmışın dışında yüksek tutuyor. Mesela şarj dinamo tamir ve işçiliği. Çok yer söküyorlar. Önce bi denemeli tabi almaya niyetlenmeden. Otomatiği biraz garip gelebilir Yorum bağlantısı
Koray Demir 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Oğuzkan Işık yazdı: Yaklaşık 15bin km yaptım. Bu dediğinizin hiç bir geçerliliği yok. İlk başta yanlış yönlendirme sonucu 5 40 yerine 5 30 koyduk yağı. Onda bile bu kadar eksilmedi. Her araçta olmuyor ancak kronik bir problem. 1.4 Fire motor 95 hp kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz. Sıfır araçta yağ çubuğunu çekip hiç yağ seviyesi göremeyenler var. Sekman atılır ve düzelir. Multijet en sağlam ve sorunsuz motoru. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Kasım Paylaş 3 Kasım Oğuzkan Işık yazdı: Yaklaşık 15bin km yaptım. Ne zamandan beri? Çok binmişsin az gez Ben şubattan beri ~18bin yapmışım Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 3 Kasım Paylaş 3 Kasım Alptuğ Özcan yazdı: Ne zamandan beri? Çok binmişsin az gez Ben şubattan beri ~18bin yapmışım Ocak Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Kasım Yazar Paylaş 18 Kasım (düzenlendi) aracı ilana koydum ancak pek satmaya da niyetim yok gibi gerçi arayanda yok bende olanı koruma yöntemine gitmeye karar verdim. tabi bu karar sonrası araçta değişiklikler yapıp gözüme daha güzel gelmesi için bir çaba sarf etmem lazım düşüm düşündüm ne yapsam diye lastik almaya karar verdim tamam lastik alayım ama hangisi ona karar veremedim. benim araçtan kullan kişiler ile konuştuğumda hankook dynaproyu genelde tavsiye ediyorlar ne yapsam karar veremedim bir türlü general 6000 tl Kumho 4400 tl Hankook 4750 tl BF benim ölçü için fiyat yok gelince haber ver diyorlar yokohama 8000 tl 18 Kasım tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Go15 yumuşak ve çok kalitelidir. general grabber sert bir lastik diyorlardı. kumho bunu At leri ilk 2 3 sene iş görüyor sonra sertleşiyor. goodrichi servet usta kullanmıştı. hankook ise uzun ömürlü ama yokohamadan iyi değil. yani ben olsam varsa yokohama yoksa hankook alırdım. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Kasım Yazar Paylaş 18 Kasım Doğan Arşiray yazdı: Go15 yumuşak ve çok kalitelidir. general grabber sert bir lastik diyorlardı. kumho bunu At leri ilk 2 3 sene iş görüyor sonra sertleşiyor. goodrichi servet usta kullanmıştı. hankook ise uzun ömürlü ama yokohamadan iyi değil. yani ben olsam varsa yokohama yoksa hankook alırdım. bf goodrichi için bakındım bayadır ama benim ölçüde bulamıyorum yokohomada fiyat 2 katı değer mi karar veremiyorum hankook görünüyor gibi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Elindekini koru Abi. BF Urban Terrain iyi bir lastik ama, diğerleriyle aynı sınıfta değil. İlla arazi yapmak istiyorsan, bunlar arasında Yokohama ya da, Hankook. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Kasım Yazar Paylaş 18 Kasım Tamer Topaç yazdı: Elindekini koru Abi. BF Urban Terrain iyi bir lastik ama, diğerleriyle aynı sınıfta değil. İlla arazi yapmak istiyorsan, bunlar arasında Yokohama ya da, Hankook. elimdekini korumam gerekecek çünkü bunu satarsam ya tatlı su jipi alıcam (şimdilerde suv diyorlar) yada binek araca dönecek alacağım araç sonra yeniden benim dağ bayır sevgim depreşecek gidip niva alacam ikinci hankook geldi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Yokohama fiyatı X2 miş İlk seri Hankooklarda asfalt kullanımlarında kopmalar olduğu söyleniyordu. Bir araştırmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts