Mehmet Kazancıoğlu 18 Kasım Yazar Paylaş 18 Kasım Çağlar Bayur yazdı: goodyear yok mu A/T var mı Veya T/A Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Urban trail terrain bak Mehmet Sediciye bakıyom lanet yok. Arabayı yükseltmek gerek iyi bir a/t lastik için Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Kasım Yazar Paylaş 18 Kasım Servet Aydın yazdı: Urban trail terrain bak Mehmet Sediciye bakıyom lanet yok. Arabayı yükseltmek gerek iyi bir a/t lastik için Abi yok benim ölçü sitelerin hepsinde gelince haber ver diyor Benim araçta yükseltmeye gerek kalmaz gibi lastik ile çamurluk arası mesafe iyi başka sebep varsa bilemiyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Mehmet Kazancıoğlu yazdı: sitelerin hepsinde ekrandan lastik bakılır mı yahu? lastikçiye gidilir bu ebatlarda Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Kasım Yazar Paylaş 18 Kasım Çağlar Bayur yazdı: ekrandan lastik bakılır mı yahu? lastikçiye gidilir bu ebatlarda Tembelleştik artık Var mi tanıdık tel açıp soracağımız 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Tembelleştik artık Var mi tanıdık tel açıp soracağımız İhtiyarladın len ne tembeli 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Kasım Yazar Paylaş 18 Kasım Fatih Keskin yazdı: İhtiyarladın len ne tembeli Hiç o taraftan bakmamıştım bunlar yaşlılık belirtisimi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hiç o taraftan bakmamıştım bunlar yaşlılık belirtisimi halk arasında moruklamışsın da derler Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Yükseltme çap için değil, davlumbaz içlerine sürtmesin diye gerekli Çağlar Bayur yazdı: ekrandan lastik bakılır mı yahu? lastikçiye gidilir bu ebatlarda Önce ölçüyü bulalım sonra gider bakarız. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Tembelleştik artık Var mi tanıdık tel açıp soracağımız Mehmet selam sahibini tanımam ama bu tarafda fiyatları iyi diyorlar bir sor istersen. https://www.leventlastik.com/ Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Buraya baksana Abi. https://www.lastikborsasi.com/235-60r16-104h-xl-bf-goodrich-urban-terrain-t-a-p-bfgd-185025?PosId=61254043 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Kasım Yazar Paylaş 19 Kasım Tamer Topaç yazdı: Buraya baksana Abi. https://www.lastikborsasi.com/235-60r16-104h-xl-bf-goodrich-urban-terrain-t-a-p-bfgd-185025?PosId=61254043 Bunu gördüm ancak üretim tarihi 2022 yazıyor Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Kasım Paylaş 19 Kasım Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bunu gördüm ancak üretim tarihi 2022 yazıyor Web sitelerine baktım. Sanırım üretimi durmuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Kasım Yazar Paylaş 19 Kasım Tamer Topaç yazdı: Web sitelerine baktım. Sanırım üretimi durmuş. üretim tarihine kullanılmadığı için belki takılmam ancak adet olarak sadece 4 adet görünüyor stok hatası falan olabilirmi kararsız kaldım Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Kasım Yazar Paylaş 19 Kasım Fatih Uzun yazdı: Mehmet selam sahibini tanımam ama bu tarafda fiyatları iyi diyorlar bir sor istersen. https://www.leventlastik.com/ yarın müsait zamanda bir arıyayım bakalım Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 20 Kasım Yazar Paylaş 20 Kasım Fatih Uzun yazdı: Mehmet selam sahibini tanımam ama bu tarafda fiyatları iyi diyorlar bir sor istersen. https://www.leventlastik.com/ Levent lastik ile görüştüm az önce hankook için 6210 tl fiyat verdi elinde yok sipraiş diyor nette fiyatı 4750 civarı yakohoma için 6850 dedi oda elinde yokmuş getirtebilirim diyor. araştırmaya devam 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Kasım Paylaş 20 Kasım Mehmet Kazancıoğlu yazdı: hankook için 6210 tl fiyat verdi elinde yok sipraiş diyor nette fiyatı 4750 civarı işte ekran işte gerçekler arasındaki fark. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Kasım Yazar Paylaş 22 Kasım aracın üzerinde bulunan lastik ölçüsü 235 60 16, ekranda tablolara baktığımda 215 65 16 olarak da kullanım görünüyor. yarın kitapçık kapı etiketine bakacağım eğer kitapta ve etikete yazıyorsa bu lastiği almamda ne gibi dez avantaj olur lastik tabanın ufalması nasıl bana ne kaybettirir. a/t lastik almak istediğim için Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım Paylaş 23 Kasım avantaj bile olur a/t il e girilen yerde, asfaltta dezavantaj Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Kasım Yazar Paylaş 23 Kasım araç üzerindeki etiket 215 65 16 da benim aracımda kullanılabiliyor görünüyor Çağlar Bayur yazdı: avantaj bile olur a/t il e girilen yerde, asfaltta dezavantaj abi ne gibi dez avantaj olacaktır. sonuçta araç sürekli arazide olmayacak asfalt kullanımı daha çok olacak. ancak 2 takım jant lastik bütçe nedeni ile olmayacağı için ikisinin de dez avantajlarını bilerek hareket etmem gerekecek. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım Paylaş 23 Kasım teorik olarak fren ve viraj limitini düşürür, tabi ki bu teoride, biz ralli yapmadığımız için sürüş konforun bile artar tüketim de düşer. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Kasım Yazar Paylaş 26 Kasım Şimdi son durum olarak bir değerlendirme daha yapalım Hankook dynapro at2 2025 üretimi 5500 tl ye buldum Ancak birde 2023 üretimi 4100 tl denizlide bir hankook beyinde buldun kargo ücreti yok 4 lastik 5600 tl fark yapıyor 4 lastikte Sokme takma 1600 desek 4000 fark ediyor Değer mi bilemedim sizce ne yapmalıyım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts