Adnan Çakır 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Forumda eskiden( kilitçi ) Erkan Baydemir vardı Maltepe de Conti bayisi vardı bir ara arazi araçları için de lastik tedariği yapıyordu. 1600 TL ye lastik değişimi mi olur biz servisleri 1000 TL ye değiştirdik. 🤫 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Kasım Yazar Paylaş 26 Kasım Köksal Yılmaz yazdı: Abi günlük kullanımda kaç lt yakıyor? Kim kullanırken Bende 9 / 10 litre arası Eşim kullanırsa 12 / 13 litre (Genelde kısa mesafe kullandığı için) Adnan Çakır yazdı: Forumda eskiden( kilitçi ) Erkan Baydemir vardı Maltepe de Conti bayisi vardı bir ara arazi araçları için de lastik tedariği yapıyordu. 1600 TL ye lastik değişimi mi olur biz servisleri 1000 TL ye değiştirdik. 🤫 Abi değişim için fiyat almadım lastik tamiri ne 400 tl istiyorlar balansla beraber ona göre demiştim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Kasım Yazar Paylaş 26 Kasım Adnan Çakır yazdı: Forumda eskiden( kilitçi ) Erkan Baydemir vardı Maltepe de Conti bayisi vardı bir ara arazi araçları için de lastik tedariği yapıyordu. 1600 TL ye lastik değişimi mi olur biz servisleri 1000 TL ye değiştirdik. 🤫 Abi iletişim bilgisi varmıdır nasıl ulaşırız Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Mehmet bu arkadaşı bi ara selamımı söyle bakalım Ufuk Keskin 0533 795 61 93 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Fatih Keskin yazdı: Mehmet bu arkadaşı bi ara selamımı söyle bakalım Ufuk Keskin 0533 795 61 93 başkan sen arayıp söylesene ne lazım belli 235 60 16 hankook dnypro A/T 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Degisim zamanı Lastik çapı büyüyor mu abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Oğuzkan Işık yazdı: Lastik çapı büyüyor mu abi? Ölçü aynı değiştiğini sanmıyorum ama ölçmedim. Sürtme yok Çağlar Bayur yazdı: liinglong mu O nedemek abi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Hayırlı olsun,lastikleri değiştirdin ya hemen müşterisi çıkar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Fatih Uzun yazdı: Hayırlı olsun,lastikleri değiştirdin ya hemen müşterisi çıkar İlanda degil artik Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Çağlar Bayur yazdı: markası yani. bu yanak orjinal ebat mı? Evet abi orjinal ölçü Hankook dynpro A/T 2 235 60 16 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Hayırlı olsun nereden kaça alındı bilgisini de (konusu var ya) yaz da bir köşede bulunsun sök tak fiyatları ne kadar 🤔🧿 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun nereden kaça alındı bilgisini de (konusu var ya) yaz da bir köşede bulunsun sök tak fiyatları ne kadar 🤔🧿 Abi tuzla Aydemir lastikten aldım adet fiyatı 5500 tl sök tak dahil Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 1 Aralık Paylaş 1 Aralık İlk izlenim, araç biraz yumuşamıştır ama, özellikle asfalt tecrübelerini merak ediyorum. Hankook Premium bir markadır. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık (düzenlendi) Daha önce bir etkinlikte çıkamadığım bir yer vardı. Pilotaj kaynaklı olabilir diye bu işlerde tecrübeli bir abime deneme yaptırmıştım ancak oda çıkamamıştı lastik kaynaklı araba görevini yapıyor denilmişti. Bende lastik mi arabamı görmek için lastikler değişince bu gün gittim ve sonuç lastik çok fark etmiş Video yükleyemedim nasıl yüklerim bilemedim bende youtube yükledim Kameraman biraz Acemi çekmiş 6 Aralık tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Videodaki set küçük gibi görülsede aracın tekerlerin kaldıracak yüksek Tamer Topaç yazdı: İlk izlenim, araç biraz yumuşamıştır ama, özellikle asfalt tecrübelerini merak ediyorum. Hankook Premium bir markadır. Araçta yumuşama hissedilir ölçüde değil çok fark etmedim. Asfaltta kuru zeminde kullandım şimdilik bir fark yok gibi hafif ses artışı var gibi ama psikolojik de olabilir ben duymak istediğim içinde duyuyor olabilirim 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts