Berkay Keskin 16 Eylül Paylaş 16 Eylül ecu : Siemens 5wp4 167 (037 906 024 AE) motor abf 2.0 16v arkadaşlar bana ecu pinout ve motor sensörlere giden elektrik tesisatın şeması lazım araç şuan çalışıyor ama rölanti dengesiz gaza basınca araba gitmiyor boğulup kalıyor bütün sensör kablolarını kesmişler yabancı formlarda epeyce araştırdım sonuca varamadım elinde olan varsa yada sensör müşür bağlantı renklerini nasıl bulabilirim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Berkay Keskin yazdı: ecu : Siemens 5wp4 167 (037 906 024 AE) motor abf 2.0 16v arkadaşlar bana ecu pinout ve motor sensörlere giden elektrik tesisatın şeması lazım araç şuan çalışıyor ama rölanti dengesiz gaza basınca araba gitmiyor boğulup kalıyor bütün sensör kablolarını kesmişler yabancı formlarda epeyce araştırdım sonuca varamadım elinde olan varsa yada sensör müşür bağlantı renklerini nasıl bulabilirim https://www.emanualonline.com/cars/volkswagen/golf/vw-volkswagen-golf-3-1992-1996-full-service-repair-manual-emo-464326.html?currency=USD&product_country=ZZ&product_id=464326&placement=&adtype=pla&keyword=&gclid=CjwKCAjwpJWoBhA8EiwAHZFzfoNbnBtJNewA9mJRItm1og3CMfdiILsn119Lmf9_xGp_iMHiU7y-BxoC1acQAvD_BwE bunun gibi bir manual satın alın, her derde deva 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Berkay Keskin yazdı: ecu : Siemens 5wp4 167 (037 906 024 AE) motor abf 2.0 16v arkadaşlar bana ecu pinout ve motor sensörlere giden elektrik tesisatın şeması lazım araç şuan çalışıyor ama rölanti dengesiz gaza basınca araba gitmiyor boğulup kalıyor bütün sensör kablolarını kesmişler yabancı formlarda epeyce araştırdım sonuca varamadım elinde olan varsa yada sensör müşür bağlantı renklerini nasıl bulabilirim Facebook Akif KALKAN ile görüşmediyseniz bir görüşün 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts