Yakup Kocaağa 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Merhaba arkadaşlar hatchback arabalarda pandizotsuz sanki bagajdan kabine farkedilir bir şekilde yol sesi geldiğini fark ettim sizin böyle bir tecrübeniz var mı? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Yakup Kocaağa yazdı: Merhaba arkadaşlar hatchback arabalarda pandizotsuz sanki bagajdan kabine farkedilir bir şekilde yol sesi geldiğini fark ettim sizin böyle bir tecrübeniz var mı? Evet, sesi keser, özellikle yalıtımı zayıf küçük otomobillerde. 1 1 Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Evet farkettim. Hatta sedan araçlarda arka koltuğu yatirinca bile gelen seste artış oluyor Yorum bağlantısı
Yakup Kocaağa 17 Eylül Yazar Paylaş 17 Eylül Tolgahan Doğru yazdı: Evet farkettim. Hatta sedan araçlarda arka koltuğu yatirinca bile gelen seste artış oluyor D segment çoğu suv da perde pandizot var bu sebeple ben mi kuruntu yapıyorum dedim Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 Eylül Paylaş 18 Eylül Bagajdaki tıkırtıyı bile kesiyor. Koyulan eşyalar yani . Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Eylül Paylaş 18 Eylül Bende bebek arabası sebebiyle Pandizot bagajda katlı duruyor, geçen malzeme taşımak için arka koltukları yatırdım ses o halde bile daha çok arttı, yani Pandizot sesi keser doğrudur. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts