Ebrar Tüfek 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Radyo dinlemekten ciğerimiz soldu, androidlendik, apple car play büyük konformuş, 10.1 inch universal çerçeve değiştir yeni arabaya tak, hoşuma gitti geri vites kamerası falan da var, gerçi yarım metre arabada ne işe yarayacak ama olsun 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Hayırlı olsun kaça aldınız Ebrar hocam? 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun kaça aldınız Ebrar hocam? Teşekkürler hocam 7.500 tl tuttu 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Hayırlı olsun Ebrar. BYD - Tesla style olmuş Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Radyo dinlemekten ciğerimiz soldu, androidlendik, apple car play büyük konformuş, 10.1 inch universal çerçeve değiştir yeni arabaya tak, hoşuma gitti geri vites kamerası falan da var, gerçi yarım metre arabada ne işe yarayacak ama olsun Bu sök tak mı arabanın satınca sökebiliyor musun. Başka arabaya takabiliyor musun link atar mısın Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Emrah Altun yazdı: Hayırlı olsun Ebrar. BYD - Tesla style olmuş teşekkür ederim abi, yakıştı güzel oldu Ali Darbaz yazdı: Bu sök tak mı arabanın satınca sökebiliyor musun. Başka arabaya takabiliyor musun link atar mısın Tabiki sadece araca özel dış çerçeve alıyorsun cihaz universal. İstediğinde yeni arabana takabilirsin satarken. Sanayide komşuya verdim arabayı buna güzel bi ekran tak diye, bunu verdi markası Blueway internetten almadım. Dur kutusunun fotoğrafını atayım. Sen seversin böyle acaip koordinat falan var uydudan bilgi alıyor. Dün 4 taneydi bu sabah 10 15 tane uydu çıktı 2. resimdekilerden Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Blueway BS1023 marka modeli @Ali Darbaz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: Blueway BS1023 marka modeli @Ali Darbaz Ben 1500 liralık multimedya arıyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce 2.el android telefonlar var o fiyata, aux kablosuyla da bağladın mı en kral multimedya olur. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Ben 1500 liralık multimedya arıyorum. https://www.a101.com.tr/kapida/ev-yasam/oto-carplay-multimedia_p-26052019?srsltid=AfmBOoopwo8SQ3sI4qGwLXjsyLwd4CKUxU9HDGH09qYq-06RuDl_WtaAjwk Yorum bağlantısı
Recommended Posts