Ebrar Tüfek Perşembe 17:56 Yazar Paylaş Perşembe 17:56 Radyo dinlemekten ciğerimiz soldu, androidlendik, apple car play büyük konformuş, 10.1 inch universal çerçeve değiştir yeni arabaya tak, hoşuma gitti geri vites kamerası falan da var, gerçi yarım metre arabada ne işe yarayacak ama olsun 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 19:12 Paylaş Perşembe 19:12 Hayırlı olsun kaça aldınız Ebrar hocam? 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Dün saat 02:32 Yazar Paylaş Dün saat 02:32 Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun kaça aldınız Ebrar hocam? Teşekkürler hocam 7.500 tl tuttu 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun Dün saat 07:06 Paylaş Dün saat 07:06 Hayırlı olsun Ebrar. BYD - Tesla style olmuş Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 07:26 Paylaş Dün saat 07:26 Ebrar Tüfek yazdı: Radyo dinlemekten ciğerimiz soldu, androidlendik, apple car play büyük konformuş, 10.1 inch universal çerçeve değiştir yeni arabaya tak, hoşuma gitti geri vites kamerası falan da var, gerçi yarım metre arabada ne işe yarayacak ama olsun Bu sök tak mı arabanın satınca sökebiliyor musun. Başka arabaya takabiliyor musun link atar mısın Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Dün saat 10:15 Yazar Paylaş Dün saat 10:15 Emrah Altun yazdı: Hayırlı olsun Ebrar. BYD - Tesla style olmuş teşekkür ederim abi, yakıştı güzel oldu Ali Darbaz yazdı: Bu sök tak mı arabanın satınca sökebiliyor musun. Başka arabaya takabiliyor musun link atar mısın Tabiki sadece araca özel dış çerçeve alıyorsun cihaz universal. İstediğinde yeni arabana takabilirsin satarken. Sanayide komşuya verdim arabayı buna güzel bi ekran tak diye, bunu verdi markası Blueway internetten almadım. Dur kutusunun fotoğrafını atayım. Sen seversin böyle acaip koordinat falan var uydudan bilgi alıyor. Dün 4 taneydi bu sabah 10 15 tane uydu çıktı 2. resimdekilerden Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Dün saat 11:01 Yazar Paylaş Dün saat 11:01 Blueway BS1023 marka modeli @Ali Darbaz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:19 Paylaş Dün saat 11:19 Ebrar Tüfek yazdı: Blueway BS1023 marka modeli @Ali Darbaz Ben 1500 liralık multimedya arıyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Dün saat 12:40 Paylaş Dün saat 12:40 2.el android telefonlar var o fiyata, aux kablosuyla da bağladın mı en kral multimedya olur. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 12:50 Paylaş Dün saat 12:50 Ali Darbaz yazdı: Ben 1500 liralık multimedya arıyorum. https://www.a101.com.tr/kapida/ev-yasam/oto-carplay-multimedia_p-26052019?srsltid=AfmBOoopwo8SQ3sI4qGwLXjsyLwd4CKUxU9HDGH09qYq-06RuDl_WtaAjwk 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Dün saat 14:07 Yazar Paylaş Dün saat 14:07 Ali Darbaz yazdı: Ben 1500 liralık multimedya arıyorum. Ozaman Selçuk abinin dediği gibi yapacaksın, benim iki telefonum var, birinin hotspot’u açıp multimedyayı bağlıyorum, diğerini apple car play e bağlıyorum. Şuanlık fazlasıyla işimi görüyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:25 Paylaş Dün saat 14:25 Tamer Topaç yazdı: https://www.a101.com.tr/kapida/ev-yasam/oto-carplay-multimedia_p-26052019?srsltid=AfmBOoopwo8SQ3sI4qGwLXjsyLwd4CKUxU9HDGH09qYq-06RuDl_WtaAjwk bunun satışı bitmiş Yorum bağlantısı
Recommended Posts