Çağlar Bayur 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Abi bu start stop olayı cidden çok saçma değil mi. Bastın bastın diyelim kırmızıya yakalandın ya da durmak zorunda kaldın. Turbo kırmızı. Lap diye stop ediyor evet..... ama stopaj öder ses etme , ceo lar: biz ökolojik dedik cebinizi koruyacak demedik dedi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: plana gerek yok zaten kiprit bile olmasa, start stop var youtube’de bi kanal var. Toyota servis çalışanı video yapıyor. Hibritlerin uzun ömürleri servise gelen arabaların sıkıntılarını falan anlatıyor. Toyotanın şöyle mühendisliği böyle güvenilirliği bilmem ne. Ama kendi s550 kullanıyor biliyorum her an başıma ciddi masraf açabilir, toyota gibi masrafsız, ve basit değil ama yine de kullanmayı seviyorum diyor amerika’da tabi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: amerika’da tabi şunu başa yazaydın da S550 den sonra buraya okuyana kadar toyota servis başuvurusu linki aramasaydım 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 Toyotadan ucuz diye biniyordur mercedese o missisipi köylüsü. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 İlkay Başaran yazdı: Toyotadan ucuz diye biniyordur mercedese o missisipi köylüsü. çöl bedevisi diyelim adam körfez savaşında amerikaya kaçmış Yorum bağlantısı
Hamit inan 30 Eylül 2023 Paylaş 30 Eylül 2023 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Link alalım. Çekirdek çay kola sigara al geç karşısına. O derece keyifli https://youtube.com/@Otomotor?si=Gt_gYT33pNOen84T 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts