Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Keskin yazdı: onu bilenin elektrikli arabası olmaz ben takar geçerim yanlış anlama fiş e bir başkan kolay olunmuyor işte Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Osman Ünal yazdı: Mesafe kaç metre olacak. Ev trifaze mi? monofaze mi? Araçla beraber şarj cihazı veriyorlr mı? Ev 3 kat ben 3. Kattayım. Garaj dibimizde sayılır. Aşağıdaki panoya garajın kablo mesafesi tahmini 15 metre. 3. Kattaki kendi panomdan çekersem binanın içinde 20-30 metre daha yer. Elektrik trifaz. Komşu yaptırdı dış panodan 22 kw ama projesiz. Ben dışarıdan yaptıramayacaksam öyle 22 kw bir şey falan taktırmam. Metin Uzunoğlu yazdı: ev için yaptırdığım 22 kw projem var mail adresini atarsan ilgili kısmın projesini atabilirim. öncelikle kaçak akım rölesi, 3x32A sigorta, 5x6 mm2 kablo, bunlar için küçük bir pano. Hazır yapılıyorken panoya 380v ve 220v priz yaptırmanda fayda var. Özel mesaj olarak attım abi. komşu yaptırmış ekstra priz. Ben de yaptırırım. Mehmet Göktürk yazdı: Önce pano yaptırın priz panosu minicik. İçinde sigorta vs. 5x16 ve normal priz olsun Baştan ne yapacağıma doğru karar verirsem benim için kolay olur Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Fatih Keskin yazdı: hocam benim gece ve hafta sonu takma şansım yok gün için de hem iş hem şarj yapmak lazım Evde yoksa dc Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Osman Ünal yazdı: Araçla beraber şarj cihazı veriyorlr mı? Bu sorunun cevabını bilmiyorum araç Togg Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Evde yoksa dc ev 19. katta otopark açık düzen Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Batarya sağlığını en az bozacak en uzun ömür vadedecek ama çok da uzun sürmeyecek optimum ac akım kw değerini bulmam lazım Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Araştırırken en sağlıklısının 11 kW olduğunu öğrendim. Gpt önce 22 kW destekleyen sistem kur ama sürekli 11’de kullan, nadiren 22 kullanırsın dedi. Fakat bir binada 2 tane 22kW aynı anda çalışırsa sistem kaldırmayabilir deyince benim için seçim biraz daha kolaylaştı. Çünkü komşumun canı sağolsun o dikkat etmeyebilir benimki şarjdayken o da takabilir. En güzeli 11kW yapıp güzelce projelendirmek gibi geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Emre Şimşek yazdı: Batarya sağlığını en az bozacak en uzun ömür vadedecek ama çok da uzun sürmeyecek optimum ac akım kw değerini bulmam lazım Bulmana gerek yok. 5.5kw araç ne? 22kw kablo da ağır oluyor. onu da düşün. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Emre Şimşek yazdı: Gpt önce 22 kW destekleyen sistem kur ama sürekli 11’de kullan, nadiren 22 kullanırsın dedi. zira mahalleyi de korumak lazım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Emre Şimşek yazdı: T10x V2 Long Range X-trail edition turbo 5.5kw ile şarj yeterli. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Önce pano yaptırın priz panosu minicik. İçinde sigorta vs. 5x16 ve normal priz olsun Filşarj 7.4 kW Monofaze Kombinasyon Kutusu https://app.hb.biz/JXcVN3H6CfDl Linkteki ürün olur mu? Firma Antalya’daymış. Teslimata gittiğimde buradan alabilirim gibi geliyor Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce turbo ne ya? Emre Şimşek yazdı: Filşarj 7.4 kW Monofaze Kombinasyon Kutusu https://app.hb.biz/JXcVN3H6CfDl Linkteki ürün olur mu? Firma Antalya’daymış. Teslimata gittiğimde buradan alabilirim gibi geliyor Olmaz hocam trifaze yok mu evde. coswatt demedik mi niye hocayı dinlemiyorsun? https://www.hepsiburada.com/coswatt-elektrik-araba-tasinabilir-sarj-cihazi-11-kw-16a-tip-2-5x16a-fis-trifaze-5m-cantali-ev-tipi-donusturucu-kablolu-pm-HBC00006JL0M6 Kombinasyon kutusu da 5x16 amper olacak 5x32 değil. ona dikkat. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: turbo ne ya? Turbosu şoföründen geliyor:) monofaze olduğunu fark ettim attıktan sonra. Trifaz kutu olacak anladım. coswatt’ı alınca bu kutuya bağlayıp kullanacağım dimi? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Emre Şimşek yazdı: Turbosu şoföründen geliyor:) monofaze olduğunu fark ettim attıktan sonra. Trifaz kutu olacak anladım. coswatt’ı alınca bu kutuya bağlayıp kullanacağım dimi? Evet ama bu kutunun trifazını alacaksın. BU https://www.hepsiburada.com/isildar-kombinasyon-kutusu-1-adet-5x16-trifaze-2-adet-1x16-monofaze-isildar-pm-HBC000058XGUF Cihazdan ayarlardan max amperi ayarlıyorsun unutuyorsun artık hep öyle kalıyor. mesela bende 8 amper. gerekirse artırırım ama ihtiyaç olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Emre Şimşek yazdı: Mail attım benim proje 22kw ya göre. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: turbo ne ya? Drs açılacak sanırım. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 51 dakika önce Yazar Paylaş 51 dakika önce Turbo sadık vardı..hatırlayanlar...ne oldu acaba.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts