Tamer Topaç 25 Haziran 2024 Paylaş 25 Haziran 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sabah 6.00. Biemdabulyu ile kırmızıda yanyana bekliyoruz. O 1600cc muhtemelen. Sonrasını anlatmıyorum Bi kalkış yaptınız. Planet, galaksi, E=mc², Nebula bulutsu derken, meğer o 1,6' nın toz bulutunda kalmışsın 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 Şubat 2025 Paylaş 7 Şubat 2025 Sami Demirpaz yazdı: Arabanın lastikleri yenilemek gerekti. Kasım indirimleri ile Goodyear Eagle Sport Tz ler ile internetten aldık. Önler 225/45/17 Arkalar 245/40/17 olduğu için aynı firmadan ayrı ayrı sipariş edildi. 245 ler yolda kaybolmuş, nasıl olduysa başka bir kargocu abi üstünde senin ismin yazıyor ne adres ne telefon var diyerekten getirdi. ( allahtan günde kargomuzu getiren kurye de adımızı ezberlemiş ) Yarın takılacaklar. Sami bey bu Eagle Sport TZ serisi nasıl ? memnun kaldınızmı konfor bakımından yani yumuşak hamurlu bir lastikmi ? klasik eagle sport serisinden farklı mı ? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 9 Şubat 2025 Yazar Paylaş 9 Şubat 2025 Talha Bilgi yazdı: Sami bey bu Eagle Sport TZ serisi nasıl ? memnun kaldınızmı konfor bakımından yani yumuşak hamurlu bir lastikmi ? klasik eagle sport serisinden farklı mı ? Teşekkürler. Biraz sesli bir lastikti ama guzeldi ? 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce @Sami Demirpaz bey sizin c serisi sanırım Amg paketti bilmiyorum koltuk iskeletinde bir değişiklik varmı ama w204 sw kasa düşünüyorum lakin mbclub'ta sürücü koltuğunun darlığından bahsedilmiş, bu durum kısa mesafede değilde uzun mesafede kendini belli ediyormuş. Bende de malum siyatik ve dizlerde ağrı vs olunca koltuk konforu ve dar olmaması önemli. Siz uzun süreli kullanımda koltuklardan bir şikayetiniz oldumu ? Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts