Talha Bilgi 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Yeni Araç Muayene firması göreve başladıktan sonra 10 yaş üstü araçlar için yılda 1 muayene şartı getirilmesi gündemdeymiş... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Talha Bilgi yazdı: Yeni Araç Muayene firması göreve başladıktan sonra 10 yaş üstü araçlar için yılda 1 muayene şartı getirilmesi gündemdeymiş... bence 6 ayda bir olsun MTV ile birlikte... tabi canım. diyorum köprüde adam eksik adam koysunlar artık çok sıra oluyor diye. amaç çevre vs ise fiyatı da yarım yapsınlar? 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Doğan Arşiray yazdı: bence 6 ayda bir olsun MTV ile birlikte... tabi canım. diyorum köprüde adam eksik adam koysunlar artık çok sıra oluyor diye. amaç çevre vs ise fiyatı da yarım yapsınlar? Başlık "Çevre" olur zaten ama sonuç... Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs sonuç yarı fiyattan senede 4 kez muayene olur 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs getir götür zor iş, 6 ayda bir muayene ödeyelim ama 2 yılda bir gitsek? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs harika çözüm derim. kim uğracaşacak far ampülü deli mavi şimşek zenondu filan. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: getir götür zor iş, 6 ayda bir muayene ödeyelim ama 2 yılda bir gitsek? Parası neyse verelim hiç muayene olmayalım. Bedelli muayene gibi mesela. Fakirlerde 6 ayda bir götürsün. 5 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Hüseyin Sönmez yazdı: Parası neyse verelim hiç muayene olmayalım. Bedelli muayene gibi mesela. Fakirlerde 6 ayda bir götürsün. işte şimdi aynı dili konuşuyoruz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Mayıs Paylaş 12 Mayıs Ya da direk bize düşen bedeli odesek hiç gitmesek. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Mehmet Yeter yazdı: Ya da direk bize düşen bedeli odesek hiç gitmesek. Bu söylendi yukarıda. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Bu söylendi yukarıda. kutuma gitmek istiyorum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: kutuma gitmek istiyorum Kutu kapalı abi. Tadilatta. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Bu söylendi yukarıda. Aslında benim söylemek istediğin biraz daha geneldi. Her şey için kessinler cezamızı her ay ödeyelim. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Mehmet Yeter yazdı: Aslında benim söylemek istediğin biraz daha geneldi. Her şey için kessinler cezamızı her ay ödeyelim. zaten gelir vergisi ile ödemiyormuyuz? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Mehmet Yeter yazdı: Aslında benim söylemek istediğin biraz daha geneldi. Her şey için kessinler cezamızı her ay ödeyelim. Tamam o da söylendi daha önce 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Talha Bilgi yazdı: Yeni Araç Muayene firması göreve başladıktan sonra 10 yaş üstü araçlar için yılda 1 muayene şartı getirilmesi gündemdeymiş... Avrupa için çıkmış haber ama bilemedim 1 Yorum bağlantısı
Müşteba Güneş 13 Mayıs Paylaş 13 Mayıs Talha Bilgi yazdı: Yeni Araç Muayene firması göreve başladıktan sonra 10 yaş üstü araçlar için yılda 1 muayene şartı getirilmesi gündemdeymiş... Araçları değil de, bu fikri kim öne sürmüşse onu muayene ettirmek lazım 6 ayda bir.... 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Opus’un ihaleyi alma sebebi müthiş "Başka coğrafyalara baktığımızda iş yapmak daha zor. Türkiye'de refah seviyesi arttığı için araçlar da daha yeni... Büyüme potansiyeli çok yüksek bir ülke... İhale sistemi adil ve şeffaftı. Burayı yatırım yapılabilir ülke olarak değerlendirdik" Yorum bağlantısı
Recommended Posts