İçeriğe Yönlendir

Bilmeyenler için Muayenede Yeni Dönem

Murat Öngür

Recommended Posts

Fatih Uzun
Çağlar Bayur yazdı:

sat eski araba al 

İnstagram da bir trafik polisinin açıklamasına denk geldim,orjinalinde stepne bulunmayan araçlarda kriko ve bijon anahtarı aranmayacakmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Mehmet Göktürk yazdı:

Asansör etiket işine benzedi bu. Sektör kazansın.. 

ve fakat tamponu sökmek gerekiyor led matrix far yedeği 18 bin lira napıcez?

Çağrı Alaf yazdı:

Led far üniteleri kanunen "Ampul" olarak geçmez o yüzden fabrikasyon LED far ünitelerinini yedek dış ışık donanımı bulundurmasına gerek yoktur. 

Farlar led ama aynalardaki sinyaller, sis farları, arka stoplardaki sinyaller vs vs. 1 tanesi led değilse tarife belli :)

Onu da geçtim, ben eski tip ampullerden bir set yapsam, bakan kişi bu ampullerin aracıma uyup uymadığını nasıl bilecek? 

Bazı ampuller varki ömrü çok uzun, arıza verme ihtimali çok az. Sırf bu sebepten yedeğini tutmak ciddi bir bütçe yükü getirir kişilere. Hele çoğunun da ithal olduğunu düşünürsek, daha büyük sorun. 

Trafiği tehlikeye atacak şekilde aydınlatmasız olarak araç kullanıyorsam ceza yazılsın. Ama yedeği yok diye olunca tuhaf oluyor. Belki ben ampul değiştirmek istemiyorum, o an aracımı koyacağım çekiciye ve servise bırakacağım. Ya da bazısını istesekte değişemeyiz, üst korumalar sökülecek, tampon sökülecek vs, onu nasıl yapacağız?

Bir süre ampul satışı hızlanır, sonra yine düzenleme gelecek denir ve uygulama durdurulur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...