Doğan Arşiray 16 Nisan 2024 Paylaş 16 Nisan 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Trafik polisi niye yol kesip kontrol yapar ki? Herşey edevlette var. Gezici olup kural ihlallerini tespit niye etmiyorlar? bayramda o kadar yol geldim, şehir içi ana kavşakları haricinde hiçbir yerde trafik polisi görmedim. Yorum bağlantısı
Recep Demirci 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Yeni konu açmadan buradan sorayım istedim. 21.03.2025 muayene geçerlilik son tarihim. Ben 22si yani bir gün sonra yaptırsam bir problem olurmu. Büyük bir gecikme bedeli olurmu? Çünki ayın 22si cumartesiye geliyor daha müsaitim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Recep Demirci yazdı: Yeni konu açmadan buradan sorayım istedim. 21.03.2025 muayene geçerlilik son tarihim. Ben 22si yani bir gün sonra yaptırsam bir problem olurmu. Büyük bir gecikme bedeli olurmu? Çünki ayın 22si cumartesiye geliyor daha müsaitim. polis denk gelmez demeyin. Evrene yaydığınız enerjiyi polis telsizleri çekiyor 2 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Recep Demirci yazdı: Yeni konu açmadan buradan sorayım istedim. 21.03.2025 muayene geçerlilik son tarihim. Ben 22si yani bir gün sonra yaptırsam bir problem olurmu. Büyük bir gecikme bedeli olurmu? Çünki ayın 22si cumartesiye geliyor daha müsaitim. egzos denk gelir. çevre ve şehircilik bakanlığının çok zatı muhterem memurları sevgi ile emek ile işlerini yapıyorlar ve size dönük duran kameralı araçlarında bütün gün öyle otorup, ultrasonik gözleri ile uzaktan emisyonun fazla olduğunu görüp, 14300 tl ceza yazıp yolluyorlar. ben geçen sene yedim o cezadan. allah hepsinin hakkında en iyisini versin... aracı muayene ettirince gayet de nizami çıktı. yani o ceza neyi terbiye etti belli değil... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Recep Demirci yazdı: Yeni konu açmadan buradan sorayım istedim. 21.03.2025 muayene geçerlilik son tarihim. Ben 22si yani bir gün sonra yaptırsam bir problem olurmu. Büyük bir gecikme bedeli olurmu? Çünki ayın 22si cumartesiye geliyor daha müsaitim. Trafiğe ve çeverecilere yakalanmaz isen, Sadece muayene ücretini % 5 cezalı ödeyerek bir sonraki gün yaptırabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: % 5 cezalı ödeyerek 1 gün yüzünden /30 mu yoksa totalde mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Sani Gerşon yazdı: 1 gün yüzünden /30 mu yoksa totalde mi? 1-30 gün % 5 Her ay için % 5, Sonsuza kadar.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 28 Şubat Paylaş 28 Şubat bir hafta önce yaptırın ben genelde öyle yapıyorum risk almamak için 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 28 Şubat Paylaş 28 Şubat 15.03.2025 yani muayene geçerlilik tarihinin 6 gün öncesine randevu aldım. Yine cumartesi gününe geliyor. 2 Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Özbek 2 Mart Paylaş 2 Mart yaklaşık 1 ay önce aracımı muayeneye götürdüm yangın tüpü bagajdaydı sadece yangın tüpünün nerede olduğunu sordu, görmek istemedi ben yine de sorun çıkmaması adına bagajımı kendim açıp gösterdim. Sizin de dediğiniz gibi eskisi gibi suyunu çıkartarak bakmıyorlar sanırım muayene istasyonlarını işletmecisi değişeceği için tüvtürk artık önemsemiyor 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 17 Mart Paylaş 17 Mart 15.03.2025 Cumartesi Muayene yaptırdım. Genel Muayene 2.620,80 ₺ + Egzos 368 ₺ = 2.988,8 ₺ Herhangi bir belge verilmedi. SMS gelecek dediler ve birkaç dakika sonra SMS geldi. PDF olarak cihaza,telefona kaydettim. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 08:31 Paylaş Dün saat 08:31 Avrupa’da 10 yaşından büyük araçlara her yıl muayene zorunluluğu gelecekmiş 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 08:34 Paylaş Dün saat 08:34 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Avrupa’da 10 yaşından büyük araçlara her yıl muayene zorunluluğu gelecekmiş Onlarda araç muayene ücreti asgari ücretin yüzde kaçı acaba, merak ettim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 09:37 Paylaş Dün saat 09:37 Mehmet Ozyurek yazdı: Onlarca araç muayene ücreti asgari ücretin yüzde kaçı acaba, merak ettim. onu bilmem de onlerda 99 focus 400 para, veteriner resepsiyonunda işe başlayan lise mezunuun maaş ortalaması da 1500 para Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 09:42 Paylaş Dün saat 09:42 Mehmet Ozyurek yazdı: Onlarca araç muayene ücreti asgari ücretin yüzde kaçı acaba, merak ettim. almanyada 120-150 euro. Süreler bizle aynı asgari ücret net 1700 euro ama sosyal duruma göre değişiyor. bu şekilde bakınca %7,5 bizde 3.000/22.000’den %13,5 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 10:04 Paylaş Dün saat 10:04 Çağlar Bayur yazdı: onu bilmem de onlerda 99 focus 400 para, veteriner resepsiyonunda işe başlayan lise mezunuun maaş ortalaması da 1500 para 99 focus’u yürütmek kaç para? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 10:07 Paylaş Dün saat 10:07 Mehmet Ozyurek yazdı: Onlarca araç muayene ücreti asgari ücretin yüzde kaçı acaba, merak ettim. Birde asgari ücretle çalışan oranı lazım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 11:08 Paylaş Dün saat 11:08 İlkay Başaran yazdı: Birde asgari ücretle çalışan oranı lazım. gelir adaletsizliğinde türkiye sonuncu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:45 Paylaş Dün saat 11:45 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 99 focus’u yürütmek kaç para? 19 u ile aynı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 12:25 Paylaş Dün saat 12:25 Yapay zeka bizim sanayi işlerini bilse daha düşerdi bence Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:06 Paylaş Dün saat 16:06 gidip yerinde incelmeli yapaydır kopyadır zeka mıdır nedir bilemem 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 18:34 Paylaş Dün saat 18:34 Çağlar Bayur yazdı: gidip yerinde incelmeli yapaydır kopyadır zeka mıdır nedir bilemem Gittiğinizde yemek yediğiniz yerde bulaşıkları nasıl yıkandığını kontrol etmeyi unutmayın ama. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:13 Paylaş Dün saat 19:13 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Gittiğinizde yemek yediğiniz yerde bulaşıkları nasıl yıkandığını kontrol etmeyi unutmayın ama. 30 avroya karidesi ton fileto arası yapıp neşeli gazlı içecek içerken sorarız da Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 19:59 Paylaş Dün saat 19:59 Çağlar Bayur yazdı: 30 avroya karidesi ton fileto arası yapıp neşeli gazlı içecek içerken sorarız da onun uzağa gerek yok. izmir’den feribotla 25dk Yorum bağlantısı
Recommended Posts