Evren Erakçora 5 Kasım 2025 Yazar Paylaş 5 Kasım 2025 Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun. İçerik ve teminatlar nedir? 5 milyon imm, ikame araç yok, Alianz, diğer standart şeyler. Peşin yüzde 10 indirim . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2025 Paylaş 5 Kasım 2025 Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun. İçerik ve teminatlar nedir? 5.000.000 imm 1.250.000 manevi taminat. Sel, deprem, terör dahil. Tamamı muafiyetsiz. Anlaşmalı yetkili, yada anlaşmalı veya anlaşmasız özel servislere gider. Orijinal parça ve cam alır.. Özellikli durumlar şöyle; Araçta sürücü kısıtlaması yok. İkame araç yok. Öğretmen indirimli Tek çekim. Allianz Sigorta 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2025 Paylaş 5 Kasım 2025 acentamın içine sinen olunca yaptırıom, (aslında yapıo ben sonra öğreniyorum) zaten poliçeyi bile görmedim bu güne kadar 2 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 Kasım 2025 Paylaş 5 Kasım 2025 Evren Erakçora yazdı: 5 milyon imm, ikame araç yok, Alianz, diğer standart şeyler. Peşin yüzde 10 indirim . Teminatta takip tanımam. Geçiyorum haliyle. 10 milyon İMM. (25’e kadar çıkabilir) 2.500.000 lira manevi tazminat. Anahtar kaybı: 10.000 İkame araç: 15x2 gün (30 yapılabilir en fazla) Anlaşmalı yetkili, anlaşmalı veya anlaşmasız özel servisler. Orijinal parça ve orijinal cam. Sel, deprem terör vb. hasarlar dahil Sürücü kısıtlaması : *VAR, iki kişi* Hasarsızlık indirimi : %66 Hasarsızlık indirimi koruma teminatı *Var Meslek indirimi: *Var Aksesuar ve ilave donanım: 120.000 Peşin indirimi dahil 14 civarı. İkame aracı C segmentine çıkarınca rakam 1000 tl felan artıyor. Allianzdan ve acentemden aşırı memnunum. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Kasım 2025 Paylaş 6 Kasım 2025 Koray Demir yazdı: Teminatta takip tanımam. Geçiyorum haliyle. 10 milyon İMM. (25’e kadar çıkabilir) 2.500.000 lira manevi tazminat. Anahtar kaybı: 10.000 İkame araç: 15x2 gün (30 yapılabilir en fazla) Anlaşmalı yetkili, anlaşmalı veya anlaşmasız özel servisler. Orijinal parça ve orijinal cam. Sel, deprem terör vb. hasarlar dahil Sürücü kısıtlaması : *VAR, iki kişi* Hasarsızlık indirimi : %66 Hasarsızlık indirimi koruma teminatı *Var Meslek indirimi: *Var Aksesuar ve ilave donanım: 120.000 Peşin indirimi dahil 14 civarı. İkame aracı C segmentine çıkarınca rakam 1000 tl felan artıyor. Allianzdan ve acentemden aşırı memnunum. Acenten de senden memnun. Bilinçli sigortalı baş tacıdır. 🤗 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 Kasım 2025 Yazar Paylaş 23 Kasım 2025 Telefonu değiştirdim, Poco telefon ile Android Auto çok iyi çalışmaya başladı. Bir kaç saniyede hazır hale geliyor, kasılmadan çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım 2025 Paylaş 23 Kasım 2025 Evren Erakçora yazdı: Poco telefon il nirvana 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Aralık 2025 Yazar Paylaş 16 Aralık 2025 Kış lastiklerine geçtim bugün. Petlas snowmaster 2 sport model lastikleri yeniden taktırdım. Bir lastiğe vida girmiş 1400 TL ücret ödedim toplam. Lastik diş derinliklerini ölçtüm, petlas lar 6-7 mm civarı, Conti yazlıklar 5 mm civarı. Toplam yapılan yaz kış kmsi 37bin km. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Aralık 2025 Yazar Paylaş 17 Aralık 2025 Kış lastiği güzel şey,ucuz Petlas gibi bir lastik bile soğukta iyi hissettiriyor, daha yumuşak ve güvenli hissettiriyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Aralık 2025 Paylaş 18 Aralık 2025 Ben çocukken dize kadar kar olurdu Balıkesirde. Elektronik hiçbir donanımı olmayan arabalar uniroyal gibi şambriyelli lastiklerle bile cirit atardı. Lastik hamur kaliteleri mi düştü şimdi neden böyle. Türlü donanımı olan araçlar sukoyveriyor.. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Antalya yolunda lastik basınçları göstergeden kontrol ederken bir lastiğin basıncı 30, diğeri 35 olduğunu fark edince basıncı bir süre daha takip ettim, yarim saat sonra 27 psi e düşünce lastiğe bir şey olduğunu anladım. Antalya'da bir lastikçiye girdim. Lastikten bu çıktı. 10cm falan var boyu. Lastikçi yama yaptı. XL tipi lastik olması dayanımı arttırıyor galiba. Basınç göstergesi de faydalı bir özellik. 3 3 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Evren Erakçora yazdı: XL tipi lastik Konforu çok kaybettiriyor mu? Sert mi kalıyor çukurlarda? 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Konforu çok kaybettiriyor mu? Sert mi kalıyor çukurlarda? Hafif sert evet. Ama çok sorun değil gibi. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Evren Erakçora yazdı: Hafif sert evet. Ama çok sorun değil gibi. Lastik ebatı neydi abi? 225 45 17 var bende xl almayı düşünüyorum yazlığı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak 215 55 17 98V XL Oğuzkan Işık yazdı: Lastik ebatı neydi abi? 225 45 17 var bende xl almayı düşünüyorum yazlığı Oğuzkan Işık yazdı: Lastik ebatı neydi abi? 225 45 17 var bende xl almayı düşünüyorum yazlığı 45 yanak için şart gibi bence, balon riski düşüyor. Direksiyon hissi daha iyi oluyor yazmışlar kaynaklarda. Ama daha pahalı. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Evren Erakçora yazdı: 215 55 17 98V XL 45 yanak için şart gibi bence, balon riski düşüyor. Direksiyon hissi daha iyi oluyor yazmışlar kaynaklarda. Ama daha pahalı. Mevcutta normal var. Bu bile 205 55 16ya göre daha sert geliyor. 300 lira gibi bir fark var aralarında 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Mevcutta normal var. Bu bile 205 55 16ya göre daha sert geliyor. 300 lira gibi bir fark var aralarında 205 55 16 konfor açısından ideal evet. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Evren Erakçora yazdı: Antalya yolunda Dönüşte bekleriz. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Tamer Topaç yazdı: XL yanak adamdır. Mondide xl mi var abi? Öyleyse seninde yorumu öğrenebilir miyim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak Paylaş 23 Ocak 88 yıldır XL yanak kullanırım pişman değilim 225/45 te olmayanı da yoktur herhalde 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: Mondide xl mi var abi? Öyleyse seninde yorumu öğrenebilir miyim? Fiesta hariç tüm araçlarda XL kullandım. 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 88 yıldır XL yanak kullanırım pişman değilim 225/45 te olmayanı da yoktur herhalde Var abi çoğu bildiğimiz markada mevcut. 88i nasıl buldun ?😀 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Oğuzkan Işık yazdı: 88i nasıl buldun iyiydi 89 u deneyeceğim seneye 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Petlas snowmaster2 sport , sessiz , konforlu. Fakat bugün yoğun yağışta lastiklerin zorlandığını fark ettim, derin su olan yollarda lastik yüzecek gibi oluyor, kanallar suyu rahat atamıyor sanki, normal ıslak yolda tutuş yeterli ama. Yorum bağlantısı
Recommended Posts