İlkay Başaran 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Evren Erakçora yazdı: Petlas snowmaster2 sport , sessiz , konforlu. Fakat bugün yoğun yağışta lastiklerin zorlandığını fark ettim, derin su olan yollarda lastik yüzecek gibi oluyor, kanallar suyu rahat atamıyor sanki, normal ıslak yolda tutuş yeterli ama. Continental asc2 de yapıyor aynısını. (80 ile girilen yaklaşık 5 6 cm su.) 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Bugün yağ seviyesini kontrol ettim, 10 bin km de yağ seviyesi ortada. Gayet iyi. Yol bilgisayarına göre yağ ömrü yüzde 60, yani teorik yağ ömrü 25bin km. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Evren Erakçora yazdı: Bugün yağ seviyesini kontrol ettim, 10 bin km de yağ seviyesi ortada. Gayet iyi. Yol bilgisayarına göre yağ ömrü yüzde 60, yani teorik yağ ömrü 25bin km. 2 saat 180 200 otoban sürüşü yapılsa yağ ömrü biter ama tabi bilgisayarın haberi olmaz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Liqui molly 4200 için yayınlanmış raporda 120 derece sıcaklıkda en fazla 7500 km özelliğini kaybetmeden kullanabiliyoruz. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: 2 saat 180 200 otoban sürüşü yapılsa yağ ömrü biter ama tabi bilgisayarın haberi olmaz Haberi oluyor, algoritma hesap kitap yapıyor , ama o kadar hassasiyeti var mı bilemedim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Evren Erakçora yazdı: Haberi oluyor, algoritma hesap kitap yapıyor , ama o kadar hassasiyeti var mı bilemedim. Şırınga ile çekip yeni yağ eklersek uzatır mı menzili? Bu hesaplar bana yağ ölçen tartılar gibi geliyor hep. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce O zaman bir soru daha yağ için 1 yil ömür doğrumudur? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Şırınga ile çekip yeni yağ eklersek uzatır mı menzili? Bu hesaplar bana yağ ölçen tartılar gibi geliyor hep. O şekilde çalışmıyor . Servis kilometresi boyunca arabanın termal yükünü ve motorun devrini hesaplayıp yağın tahmini eskime oranını çıkarıyor her yağ değişiminde algoritma sıfırlanıyor. Yani yağın içinde bir prob sokup tahlil etmiyor tahmin ediyor 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Şırınga ile çekip yeni yağ eklersek uzatır mı menzili? Bu hesaplar bana yağ ölçen tartılar gibi geliyor hep. Ali Darbaz gibi hesap yapıyor işte Yazımla hesaplamaya çalışıyor. Mesela ABD römork çeken f150lerde f 3bin milde değiştir diyormuş. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Evren Erakçora yazdı: Ali Darbaz gibi hesap yapıyor işte Yazımla hesaplamaya çalışıyor. Mesela ABD römork çeken f150lerde f 3bin milde değiştir diyormuş. En azından yağı belli. Bizimki gibi çakma değil Ali Darbaz yazdı: O şekilde çalışmıyor . Servis kilometresi boyunca arabanın termal yükünü ve motorun devrini hesaplayıp yağın tahmini eskime oranını çıkarıyor her yağ değişiminde algoritma sıfırlanıyor. Yani yağın içinde bir prob sokup tahlil etmiyor tahmin ediyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce bir zamanlar diesele yarı benzinliye ayrı yağ derlerdi, hatta vw servisleri kapak rengi keşfetti, yağ iyidir stopaj öder serviste Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Evren Erakçora yazdı: Haberi oluyor, algoritma hesap kitap yapıyor , ama o kadar hassasiyeti var mı bilemedim. Sistemin aracın Türkiye şartlarında kullanıldığından haberi var mı? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts