Evren Erakçora 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun. İçerik ve teminatlar nedir? 5 milyon imm, ikame araç yok, Alianz, diğer standart şeyler. Peşin yüzde 10 indirim . 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Koray Demir yazdı: Hayırlı olsun. İçerik ve teminatlar nedir? 5.000.000 imm 1.250.000 manevi taminat. Sel, deprem, terör dahil. Tamamı muafiyetsiz. Anlaşmalı yetkili, yada anlaşmalı veya anlaşmasız özel servislere gider. Orijinal parça ve cam alır.. Özellikli durumlar şöyle; Araçta sürücü kısıtlaması yok. İkame araç yok. Öğretmen indirimli Tek çekim. Allianz Sigorta 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce acentamın içine sinen olunca yaptırıom, (aslında yapıo ben sonra öğreniyorum) zaten poliçeyi bile görmedim bu güne kadar Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Evren Erakçora yazdı: 5 milyon imm, ikame araç yok, Alianz, diğer standart şeyler. Peşin yüzde 10 indirim . Teminatta takip tanımam. Geçiyorum haliyle. 10 milyon İMM. (25’e kadar çıkabilir) 2.500.000 lira manevi tazminat. Anahtar kaybı: 10.000 İkame araç: 15x2 gün (30 yapılabilir en fazla) Anlaşmalı yetkili, anlaşmalı veya anlaşmasız özel servisler. Orijinal parça ve orijinal cam. Sel, deprem terör vb. hasarlar dahil Sürücü kısıtlaması : *VAR, iki kişi* Hasarsızlık indirimi : %66 Hasarsızlık indirimi koruma teminatı *Var Meslek indirimi: *Var Aksesuar ve ilave donanım: 120.000 Peşin indirimi dahil 14 civarı. İkame aracı C segmentine çıkarınca rakam 1000 tl felan artıyor. Allianzdan ve acentemden aşırı memnunum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts