İçeriğe Yönlendir

Şarjlı Basınçlı Oto Yıkama Makinesi

Mehmet Ozyurek
Çözüme git Mehmet Ozyurek tarafından,

Recommended Posts

Mahmut Yıldız
Görkem Karakaş yazdı:

Hocam teşekkür ederim. Bizde çiftçilik iş var az buçuk. Traktörler ekipmanlar vs derken sık kullanılır bizde. Ondan aliminyum blok uzun ömürlü bir şey istiyorum. Önce aquatak 135e baktım biraz araştırınca kesinlikle 140 öneriyorlar. basınç farkı yok gibi görünsede kalite anlamında daha iyi. zaten makinelerin ağırlıkları çok farklı fiyat farkı da öyle.. 

Nilfisk makinelerde metal pompa var, belki işinize yarar. 

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu
Görkem Karakaş yazdı:

Artık bu iş kesinleşti alıcam. 9 taksitte var. 1500 öderim ayda. Karcher yıllardır iyi diye bilsekte biraz araştırınca çokta sorunsuz olmadığını gördüm.  Tabi kullanma biçimi falan çok önemli böyle cihazlarda. Yine de sormuş olayım karcher k5 mi

Bosch aquatech 140 bar mı

https://app.hb.biz/0OIrvYjryT1Z

https://app.hb.biz/05I5tKC5RpN5

Küçük makine alıp büyük işte kullananlar şikayet eder genelde. K serisi olmaz size, traktör falan yıkanmaz o makineyle. HD serisi almanız lazım.

Plastik, alüminyum, bar, fiyat olarak da makine seçilmez. Sınıf veya kullanacağınız yere göre seçilir.

Yıkama makinesi kullanmak zevklidir tahmin edilenden daha çok kullanılır, o nedenle beğenilenin bir üst modelini almak iyi olur.

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Nihat Palolu yazdı:

Küçük makine alıp büyük işte kullananlar şikayet eder genelde. K serisi olmaz size, traktör falan yıkanmaz o makineyle. HD serisi almanız lazım.

Plastik, alüminyum, bar, fiyat olarak da makine seçilmez. Sınıf veya kullanacağınız yere göre seçilir.

Yıkama makinesi kullanmak zevklidir tahmin edilenden daha çok kullanılır, o nedenle beğenilenin bir üst modelini almak iyi olur.

O bütçelerle endüstriyel rottest falan alırım ama o bütçelere çıkmam. Dinlendire dinlendire bunları kullanırım. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...