Erkut Uysal 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 İlkay Başaran yazdı: Miçotakis senin için bitti mi şimdi? Gördüğüm yerde ona iki çift lafım var... Daha da Kavalaya gelmem dicem ona... 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Ooo vize kalkmış.. yatı da bulduk.. Ne zaman gidiyoruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo vize kalkmış.. yatı da bulduk.. Ne zaman gidiyoruz. Feribot da var 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Ooo vize kalkmış.. yatı da bulduk.. Ne zaman gidiyoruz. Ayvalıktan kalkıyor feribot. Emaneti de getirirsin hem 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 (düzenlendi) daha gitmem, gittim gördüm salladım, acaba dedim diğer tarafında deniz güzelmidir, baktımki tırt, Asos ta girerim cillop gibi, yemekler hikaye, mazot baktım bizimki kladırır yere vurur, fabrikasına bile gittim, neydi adı Sertiko hah, hikayr geçer nor alamadı Klüp Mazotu ezer geçer, neyse konu kaymasın, buralar daha güzel... ama kültüre birşey diyemem, korna çalmak yok, saçma sapan hareketler yok, bu açıdan berbat durumdayız... 9 Aralık 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Erhan Doruk yazdı: Midilli adasında Ayvalık a her perşembe yunanlılar akın ediyor. Market ihtiyaçları, yağ , giysi ne bulurlarsa alıp, hem kendileri kullanıyor hem de haftasonu gelen türklere satıyorlar. Sabunları paketsiz alıp , otla sarıp dekor yaptıktan sonra yunan sabunu diye satıyorlar. Türkler aslında onların dedelerinin ektiği zeytinden yapıyor o sabunu. Sazan sarmalı o iş. Kıyafet konusunu bilmiyorum satabilirmler mi geri çünkü hepsi lc waikiki ve defactodan yapıyor alışverişi. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Bu kadar basit sabuna indirgenemez bu ilişkiler. Gelme gitme iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Aralık 2023 Yazar Paylaş 9 Aralık 2023 Yuh kişi başı 60 euro deyolar . Ben o paraya komple tatil yapıyom nerdeyse. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2023 Paylaş 9 Aralık 2023 Ali Darbaz yazdı: Yuh kişi başı 60 euro deyolar . Ben o paraya komple tatil yapıyom nerdeyse. benzin dahil mi yolda giden Yorum bağlantısı
Recommended Posts