İçeriğe Yönlendir

Araç Değişimindeki Finansal Düşüncem

Mert Emre ŞAMCI

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Emrah Korkmazz yazdı:

Konuyu sabote etmiş gibi oluyor ama %2'den babamın adına 6 ayda bir ödemeli 500bin kredi veriyorlar 4 yıl vadeli ve geri ödemesi 820bin gibi bir rakam çıkıyor.Araç yenileme için alıp kullanmak mantıklı olur mu şu ortamda?

Çekilebilir. Zarar olmaz. Ama 2 sene sonra araba piyasasını eskisi gibi olacak diye beklemek de hata olabilir. Ama araba yenilemek için güzel seçenek bence

ya da sıfır almak için

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Çekilebilir. Zarar olmaz. Ama 2 sene sonra araba piyasasını eskisi gibi olacak diye beklemek de hata olabilir. Ama araba yenilemek için güzel seçenek bence

ya da sıfır almak için

Amacım zaten yüksek kar falan etmek değil,fırsatı değerlendirip biraz daha güncel otomatik SUV bir modele geçmek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
Emrah Korkmazz yazdı:

Konuyu sabote etmiş gibi oluyor ama %2'den babamın adına 6 ayda bir ödemeli 500bin kredi veriyorlar 4 yıl vadeli ve geri ödemesi 820bin gibi bir rakam çıkıyor.Araç yenileme için alıp kullanmak mantıklı olur mu şu ortamda?

Ben o krediyi veren bankanın önünde sabahlardım.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Harun Kocaçalışkan yazdı:

Ben o krediyi veren bankanın önünde sabahlardım.

Valla abi esnaflara verilen kredi bu kamu bankası tarafından,ben de değerlendirmek istiyorum bakalım, başvuru yaptık.Araba işi uymasa bile alıp değerlendiricem bi şekilde.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Emrah Korkmazz yazdı:

Valla abi esnaflara verilen kredi bu kamu bankası tarafından,ben de değerlendirmek istiyorum bakalım, başvuru yaptık.Araba işi uymasa bile alıp değerlendiricem bi şekilde.

Krediler otoya motoya gidiyor işte devlet ne yapsın??

Servet transferi.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Emrah Korkmazz yazdı:

Konuyu sabote etmiş gibi oluyor ama %2'den babamın adına 6 ayda bir ödemeli 500bin kredi veriyorlar 4 yıl vadeli ve geri ödemesi 820bin gibi bir rakam çıkıyor.

Bu krediyi kim veriyor ?

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Ersen Tapan yazdı:

Bu krediyi kim veriyor ?

Halkbank esnaflara veriyor abi esnaf kooperatifleri vasıtasıyla 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...