Çağlar Bayur 15 Aralık 2023 Paylaş 15 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kapışma videosu vardı gün geçmiyor ki bir performans bir aksiyon yazısı yazılmasın, insan tabii sıkılıyor bir zaman sonra gidemeyen motorlar ile, subap yuvaları parlak kaplama da olsa 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 4 Eylül 2024 Paylaş 4 Eylül 2024 Aircross serilerinde c3 yada c5 Auto Hold özelliği hani şu ışıklarda beklerken frene basmadan aracın vites D iken hareket etmemesi varmı ? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 27 Ağustos 2025 Paylaş 27 Ağustos 2025 Talha Bilgi yazdı: Aircross serilerinde c3 yada c5 Auto Hold özelliği hani şu ışıklarda beklerken frene basmadan aracın vites D iken hareket etmemesi varmı ? Geç oldu ama yokuşta ışıklarda beklerken D konumunda firene basmasam bile bekleme konumunda hareket etmiyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 15:25 Paylaş Dün saat 15:25 Talha Bilgi yazdı: Aircross serilerinde c3 yada c5 Auto Hold özelliği hani şu ışıklarda beklerken frene basmadan aracın vites D iken hareket etmemesi varmı ? Yok. Stellantisin hiçbirisinde yok. Yorum bağlantısı
Osman Ünal Dün saat 15:31 Paylaş Dün saat 15:31 Mertol Kip yazdı: Yok. Stellantisin hiçbirisinde yok. Ben ona çözüm buldum, yoğun trafkte sürüş yardımcıyı açıyorum trafik durduğunda kendisi duruyor, frene basmıyorum. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 15:33 Paylaş Dün saat 15:33 Osman Ünal yazdı: Ben ona çözüm buldum, yoğun trafkte sürüş yardımcıyı açıyorum trafik durduğunda kendisi duruyor, frene basmıyorum. Ben frene basıyom Ötekilerde vardı gene frene basıyordum. Alışkanlık Yorum bağlantısı
Osman Ünal Dün saat 15:37 Paylaş Dün saat 15:37 Mertol Kip yazdı: Ben frene basıyom Ötekilerde vardı gene frene basıyordum. Alışkanlık 11 sene autohold kullanınca bende basmama alışkanlğı gelişti. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Dün saat 15:50 Paylaş Dün saat 15:50 Ben onu değilde brake modu olsun isterdim. Tamam kulakcık falan iyi ama durana kadar çalışan bir sistem daha iyi olabilirdi. AutoHold'u da çözerdi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts