Fatih Eroglu 20 Şubat Yazar Paylaş 20 Şubat Tamer Topaç yazdı: Motor yatak sarmamış mı? Ustaya kalsa sarmış, motor inecek, 70 ila 100 bin arası masrafı varmış, sovunce de niye sövdün derler. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Şubat Paylaş 20 Şubat Fatih Eroglu yazdı: Ustaya kalsa sarmış, motor inecek, 70 ila 100 bin arası masrafı varmış, sovunce de niye sövdün derler. Yazık... Yorum bağlantısı
Fatih Eroglu 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Çağlar Bayur yazdı: tdci bir motorda bilinçli bir yazılım ve bilinçli kullanım her zaman zevk vermiştir, beygire bakmam , ben kullanım devirlerimi söylerim, ona göre yaptırırdım yazılımı, mesela şehir içi ağırlıklı alt devri canlandırmak gibi Çağlar abi usta krank kasnağının boşunu takmış, üzerinden çıkan dolusuydu sorun olur mu, dönüşler de, bir de kalkışlarda hafif ses yapıyor gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Mart Paylaş 24 Mart Fatih Eroglu yazdı: Çağlar abi usta krank kasnağının boşunu takmış, üzerinden çıkan dolusuydu sorun olur mu, dönüşler de, bir de kalkışlarda hafif ses yapıyor gibi. kasnağın boşu derken? Yorum bağlantısı
Fatih Eroglu 24 Mart Yazar Paylaş 24 Mart Çağlar Bayur yazdı: kasnağın boşu derken? Abi tam olarak bilmiyorum usta söyledi, içi dolu tipi, ve boş tipi mi var bunların Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 24 Mart Paylaş 24 Mart Fatih Eroglu yazdı: Abi tam olarak bilmiyorum usta söyledi, içi dolu tipi, ve boş tipi mi var bunların Krank kasnaklarında öyle bir şey var. Ağırlık balansı oluyor göbekte. Sebebi de yanlış bilmiyorsam egzantrik milindeki balansı dengelemek için. Şasi no ile bakınca ne çıkıyorsa onu takmak lazım. Üzerindekine de aldanmayın, bazen değiştirip yanlış takılan parça varsa siz de ona uyarsınız o şekilde 1 Yorum bağlantısı
Fatih Eroglu 24 Mart Yazar Paylaş 24 Mart Ü.Emre Kartal yazdı: Krank kasnaklarında öyle bir şey var. Ağırlık balansı oluyor göbekte. Sebebi de yanlış bilmiyorsam egzantrik milindeki balansı dengelemek için. Şasi no ile bakınca ne çıkıyorsa onu takmak lazım. Üzerindekine de aldanmayın, bazen değiştirip yanlış takılan parça varsa siz de ona uyarsınız o şekilde Usta yanımda parcacıyı aradı şase numarasını verdi, kafama takılan aracın üzerinden çıkan parça büyük ihtimalle daha önce değişmemiş orjinal parçaydı ve dolusuydu, usta taktiktan boş tipi ni taktım dedi sadece dönüşlerde hafif ses yapar sorun olmaz dedi, yalnız, benim farkettigim ilk kalkışlarda da ses yapıyor sonra düzeliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts