Ahmet Hasan Şendağ 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Çekmeköy Taşdelen Aydınlar bölgesinde maalesef sokak köpeği kalmadı. Her taraf miskin miskin yatan kedilerle doldu. 2 gündür cevrede köpek aradım, arada tek tük kalmış ama sürüler yok olmuş. Neden dikkatle inceledim. Kıza bisklet başlayacağım ve sokaktaki tehlikleri incelerken köpeklerde tehdit unsurları arasında idi. İnşallah tüm Türkiye’de de bir gün böyle olur. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce İlkokula 2ye giderken 5 köpeğin saldirmisti bacagimdanda isirdi 2 tanesi. Bir sürü kuduz aşısi oldum karnimdan köpek fobiside ustune geldi liseye kadar kopek olan sokaga giremiyodum. Sonra arkadasim kopek aldi onuda bana emanet etti yavruyu gezdirmesi vs öyle aştım korkumu. Oturdugum yerde kopek yok ev kopeklerinin b.kunden kaldirimda super mario oynuyoruz basmamak icin. Leş gibide mama kokuyor kaldirimlar heleki yagmur vs yagdiktan sonra. Dunyanin en guzel seyleri hayvanlar insanlardan bile sevgi dolular ama insan yerine konulan hayvanlari ve sahipleri beni bitiriyor. Sokakta sokak kopegine karsiyim beslenen hayvan alani sahiplenir beslendigi yeri koruma adina yabanciyi tehdit gorur saldirir dogal icgudusu budur. Adalara gittik hanimla heybeliada ds bir sürü indi tepeden 40 kopek kosuyor bize dogru kitlendim kaldim hatun korkuyor arkamdan bi teyze cikti korkmayin ben besliyorum onlari diyo. Sirtlan surusu gibi geliyolar ne beslemesi icinde Alman coban kopegi var cins guclu kopekler var. Teyze cuvalla geldi besledi bisi desem teyze beni parcalayip beslerdi kesin ama. Yorum bağlantısı
Recommended Posts