Ü.Emre Kartal 29 Mart 2025 Paylaş 29 Mart 2025 Emre Şimşek yazdı: Buldum ya, İstanbul’un yarısı gmt+2 diğer yarısı da gmt+3’e göre işe gidip gelse trafiği epey düşürür. Gmt +2,5? 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Mart 2025 Paylaş 29 Mart 2025 Çağlar Bayur yazdı: nerde? Kanal d de 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 29 Mart 2025 Paylaş 29 Mart 2025 Ü.Emre Kartal yazdı: Gmt +2,5? Pazarlık olmamalı yoksa hesap şaşar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart 2025 Paylaş 29 Mart 2025 Çağlar Bayur yazdı: ingiliz lerin de %85 i brexit dediydi şimdi başlarını taşa vuruyorlar nerde? İsviçreli bilim adamları desem 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Mart 2025 Paylaş 29 Mart 2025 Bence bu ayar iyi varsın sabah alacakaranlik olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 29 Mart 2025 Paylaş 29 Mart 2025 Emre Şimşek yazdı: Pazarlık olmamalı yoksa hesap şaşar Bir farkımız olmasın mı ama yani lütfen Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mart 2025 Paylaş 29 Mart 2025 Türkiye avrupa ülkesi olmaktan çıkarıldı birçok firma tarafından bu yüzden. Dubaideki merkezlere bağlandı. İnanmayan araştırsın. Saat değiştirip durmak istemiyorsanız gmt +2 yapın geçin devamlı. Tansu Kalafatoğlu yazdı: AB vatandaşlarının %85’i saatleri geri almaya karşıymış. Yakında onlar da uygulamayı iptal eder. Zaten bilimsel olarak yanlış olduğu ispatlandı. https://tr.euronews.com/my-europe/2025/03/28/avrupada-saat-degisiklikleri-neden-hala-siyasi-bir-mesele yalnız bizim gibi iki tane saat dilimini kapsayan ülkelerde batı yakası sabahları sorun yaşadığı doğru. Gerektiğinde dolmuşa inip bineriz biz avrupa anlayamaz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2025 Paylaş 29 Mart 2025 Mehmet Göktürk yazdı: avrupa ülkesi olmaktan 2021 den beri AB ye komşu ülke klasöründe 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart 2025 Paylaş 29 Mart 2025 Mehmet Göktürk yazdı: Türkiye avrupa ülkesi olmaktan çıkarıldı birçok firma tarafından bu yüzden. Dubaideki merkezlere bağlandı. İnanmayan araştırsın. Saat değiştirip durmak istemiyorsanız gmt +2 yapın geçin devamlı. Gerektiğinde dolmuşa inip bineriz biz avrupa anlayamaz. Genişleme ve doğu komşular grubundayız. ab’yi mi kıstas alacağız? 4 sene önce bizi orta doğu yapan ab, biraz strese girince doğu komşusu grubuna aldı. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Mart 2025 Paylaş 29 Mart 2025 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Genişleme ve doğu komşular grubundayız. ab’yi mi kıstas alacağız? 4 sene önce bizi orta doğu yapan ab, biraz strese girince doğu komşusu grubuna aldı. ben pratikteki uygulamaya bakıyorum. hiç de avrupa sevdalısı değilim. Ama sana gelen yazılım avrupadaki paketle mi gelecek yoksa ıraktaki paketle mi gelecek içerik olarak? mesele orda. Bölge müdürü hintli mi olacak italyan mı olacak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart 2025 Paylaş 29 Mart 2025 Mehmet Göktürk yazdı: hintli mi sene 2006 bilen bilir, hintli demişmiydik Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart 2025 Paylaş 29 Mart 2025 Mehmet Göktürk yazdı: ben pratikteki uygulamaya bakıyorum. hiç de avrupa sevdalısı değilim. Ama sana gelen yazılım avrupadaki paketle mi gelecek yoksa ıraktaki paketle mi gelecek içerik olarak? mesele orda. Bölge müdürü hintli mi olacak italyan mı olacak. Ne fark eder. Profesyonel olacak nasılsa Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 30 Mart 2025 Paylaş 30 Mart 2025 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ne fark eder. Profesyonel olacak nasılsa Kampanyalar ürünler fiyatlar politikalar değişiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts