Tansu Kalafatoğlu 25 Ekim 2024 Paylaş 25 Ekim 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Gps hızını nerede görüyorduk ? Bizdeki Oksijen sensöründen abi. sizde nerede gözüküyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak Paylaş 24 Ocak şanzımanda dişli olmayınca bölle şeyler oluyor, bir de şanzımansızlar var evlere şenlik 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Boşa alıp gaza basmış yemezler Elle de d yazmış oraya 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Dışarıdan bakınca uzaydan gelmiş gibi duruyor ama göstergelerde analog mu kullanmislar. Alinmazmis yahu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Merak edenler olur belki. @Çağlar Bayur bana yüksek geldi. Aynı hızda sıfır devirle karşılaştırınca yüksek yani 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Çağlar Bayur bana yüksek geldi. Aynı hızda sıfır devirle karşılaştırınca yüksek yani o esnada cruise açık değil sanırım o nedenle dikkate alınacak bir devir değil 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Çağlar Bayur bana yüksek geldi. Aynı hızda sıfır devirle karşılaştırınca yüksek yani devir? o nedir? 5 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bir de şanzımansızlar var evlere şenlik Allah kimseyi evsiz barksız, şanzımansız yapmasın. Zor be Abi. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Çağlar Bayur bana yüksek geldi. Aynı hızda sıfır devirle karşılaştırınca yüksek yani gazlayınca düşecekmiş devir , satıcı öyle demiş ben iknayım Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Ocak Paylaş 24 Ocak 1100 Devirde 101 ile gidiyorsa 2200 devirde 202 ile gider. Matemetik yalan söylemez. 3 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Ersen Tapan yazdı: Devir saati bozuk Hiç Tofaş kullanmadın mı? dedim, ona içerlenip yolda kontak kapatmış 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: bi de çıkarken alalım. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: bi de çıkarken alalım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: bi de çıkarken alalım. 5600 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: lastik havaları güvensiz durumda, polarlar sıkı giyilsin 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ocak Paylaş 24 Ocak İlkay Başaran yazdı: 5600 O devre gelemedik daha. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: O devre gelemedik daha. Ben bu devrin adamı değilim 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ocak Paylaş 25 Ocak İlkay Başaran yazdı: Ben bu devrin adamı değilim Hayır bu devrin adamı olsan ne olacak? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Ocak Paylaş 25 Ocak Önder Özcan yazdı: Hayır bu devrin adamı olsan ne olacak? Şunu atmayın zehirli bu işte ya Yorum bağlantısı
Recommended Posts