Alpay Sumer 3 Ocak Paylaş 3 Ocak "R" güzeldir.. 🥰 Gülerek kullanın kazasız belasız 🧿 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Cruze 'yi muhendislik harikasi olarak yansitan yazi ve yorumlardan sonra sizin aracinizin konusunu gormek iyi geldi. İyi gunlerde, kazasiz belasiz kullanin aracinizi. Çok begendim.... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ocak Paylaş 3 Ocak yaz tatilinde kızgın kumlardan geçip dondurmacıya girmek gibin Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Ocak Paylaş 3 Ocak 🧿 Maşallah hayırlı olsun Emin güzel günlerde kullanılsın kazasız cezasız renk ten point ama arka tampon zero zero zero Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 3 Ocak Paylaş 3 Ocak Hayırlı olsun. Kazasız belasız. Renk te güzel . Merak ettiğim bir şey var . Kaput amortisörü var mı? Sağ ön koltukta biraz öne oturunca emniyet kemeri ikazı veriyor mu? Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Ocak Yazar Paylaş 3 Ocak Cavit Çırakoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız. Renk te güzel . Merak ettiğim bir şey var . Kaput amortisörü var mı? Sağ ön koltukta biraz öne oturunca emniyet kemeri ikazı veriyor mu? Teşekkürler. Kaput amortisörü yok. Arka koltuklarda kıpırdandığında ağırlık sensörünü kandırabiliyorsun kemer ikazı için ama ön koltukta denemedim. O da öyledir muhtemelen. Adnan Çakır yazdı: 🧿 Maşallah hayırlı olsun Emin güzel günlerde kullanılsın kazasız cezasız renk ten point ama arka tampon zero zero zero Egsoz difüzörünü diyorsun sanırım abi. Zevk meselesi tabi, gruplarda yana yana ondan arayan çok 2 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Benim Golf'e kardeş gelmiş. Hayırlı olsun Emin. Allah kaza bela göstermesin. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Evren Barış Özbek yazdı: Benim Golf'e kardeş gelmiş. Hayırlı olsun Emin. Allah kaza bela göstermesin. Teşekkürler Evren abi. Sen satılığa çıkardığın dönem müsait olsam belki de senin araca sulanırdım 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Emin, hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın kardeşim.. kendime almış gibi sevindim:) 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Cem Işık yazdı: Emin, hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın kardeşim.. kendime almış gibi sevindim:) Sağol abim. Allah razı olsun. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Hayırlı olsun, kazasız belasız cezasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Hayırlı uğurlu olsun Emin. Özcanı yolluyorum anaktarı alması için 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Önder Özcan yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Emin. Özcanı yolluyorum anaktarı alması için Uzunca bir süre uğramasın 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Emin Önal yazdı: Evet hocam. 3 silindir 110hp 200nm 1.5 etsi 150hp olanlara çok baktım ama aynı fiyat aralığında istediğim renkler yoktu, denk düşmedi yani. hayırlı olsun. araç 1.5 ton civarı ise bence yeterli bir tork var. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Fatih Keskin yazdı: İlk kullanan olarak koltuklar efsane kardeşim güle güle kullan Başkan beğendiyse bitmiştir olay Teşekkürler abi. Bu süreçte senin de başını ağrıttım biraz, hakkını helal et 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Ön panjurdaki ışık, ekstra bir özellik katıyor mu emin? Ya da şöyle sorayım, ön panjurda ışık var ise, farlarda da bilmem ne özelliği oluyor gibi bi durum var mı? Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Ocak Yazar Paylaş 4 Ocak Cem Işık yazdı: Ön panjurdaki ışık, ekstra bir özellik katıyor mu emin? Ya da şöyle sorayım, ön panjurda ışık var ise, farlarda da bilmem ne özelliği oluyor gibi bi durum var mı? Ön panjurda ışık olmayanların kısa uzun farlar halojen led abi, merceksiz. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 4 Ocak Paylaş 4 Ocak Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın koltuklar çok hoşuma gitti. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts