Serdar Göktaş 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Geçmiş olsun abi. Üzüldüm umarım tekrar yaşamazsınız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Emin geçmiş olsun kardeşim. Yiğit uyarı vermişti ama önemsemedik. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Çok geçmiş olsun Emin, Allah başkaca kaza bela göstermesin, cana gelmemiş buna şükür 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Herkese teşekkürler. Mehmet Ozyurek yazdı: Emin geçmiş olsun kardeşim. Yiğit uyarı vermişti ama önemsemedik. Evet abi içine doğmuş gibi çocuğumun. Suçluluk hissetmesin diye, hatırlatmak istemediğim için çokta soramadım. Bilmeyenler için, 12 yaşındaki oğlum, kazadan 1 gün önce bana arabanın aynı yerden hasar almış vaziyette chat gpt ye yaptırılmış resmini paylaşmıştı. Ertesi gün kaza bu kaza oldu. 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Geçmiş olsun çok büyük birşey yok neyse ki. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts