Mehmet Ozyurek Salı 09:18 Paylaş Salı 09:18 Emin Önal yazdı: Arabayı aldık çok oldu. Çamurlukta Kaputta istediğimiz gibi düzelmediği için değişti. Bayram öncesi yola çıkacağız diye aldığımda üzerindeki aynı markanın 2 farklı model ve 2 farklı üretim tarihli lastiklerini artık ömürlerini bitirdikleri için değiştirdim. Neden 4 mevsim almadın.. Neden yan sanayi almadın 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Salı 09:29 Yazar Paylaş Salı 09:29 Mehmet Ozyurek yazdı: Neden 4 mevsim almadın.. Neden yan sanayi almadın Heh bende ne zaman gelecek diyordum Tavsiyelerine uyduğum abim bu sefer böyle dedi dfdsfasdfdsf 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 17:10 Paylaş Salı 17:10 Ü.Emre Kartal yazdı: Hazır yeri gelmişken, abi kutlarım 🎉 Döverim seni Emin Önal yazdı: Bizde seni Terbiyesiz🍆 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Salı 18:00 Paylaş Salı 18:00 Servet Aydın yazdı: Döverim seni Terbiyesiz🍆 3 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 05:25 Paylaş Dün saat 05:25 Buluşmaya ami’yle mi geldin abi Çağlar Bayur yazdı: basarım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 12:31 Paylaş Dün saat 12:31 ip var Tansu Kalafatoğlu yazdı: Buluşmaya ami’yle mi geldin abi cadde amisi o 750 bin tl 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts