Mehmet Ozyurek 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Emin Önal yazdı: Arabayı aldık çok oldu. Çamurlukta Kaputta istediğimiz gibi düzelmediği için değişti. Bayram öncesi yola çıkacağız diye aldığımda üzerindeki aynı markanın 2 farklı model ve 2 farklı üretim tarihli lastiklerini artık ömürlerini bitirdikleri için değiştirdim. Neden 4 mevsim almadın.. Neden yan sanayi almadın 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran Mehmet Ozyurek yazdı: Neden 4 mevsim almadın.. Neden yan sanayi almadın Heh bende ne zaman gelecek diyordum Tavsiyelerine uyduğum abim bu sefer böyle dedi dfdsfasdfdsf 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Ü.Emre Kartal yazdı: Hazır yeri gelmişken, abi kutlarım 🎉 Döverim seni Emin Önal yazdı: Bizde seni Terbiyesiz🍆 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Haziran Paylaş 3 Haziran Servet Aydın yazdı: Döverim seni Terbiyesiz🍆 3 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Buluşmaya ami’yle mi geldin abi Çağlar Bayur yazdı: basarım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran Paylaş 4 Haziran ip var Tansu Kalafatoğlu yazdı: Buluşmaya ami’yle mi geldin abi cadde amisi o 750 bin tl 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal Dün saat 09:48 Yazar Paylaş Dün saat 09:48 (düzenlendi) Bayram özetimiz; 4 yetişkin bagaj dolu klimalı 115i geçmedim gidiş dönüş aynı şartlarda ama gece olunca daha tempolu gelebildim, son 150-200km otobanda 130+ daha az yaktı özet : 1 depo (50lt) ile çok rahat 1000km üzeri görüyor uzun yolda. Dün saat 10:00 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 10:11 Paylaş Dün saat 10:11 Çok iyi değerler. Dizel araçla bu değeri yakalamiyorum. Yorum bağlantısı
Yunus Gökhan Ay Dün saat 10:31 Paylaş Dün saat 10:31 Süper degerler bakalim 1.5 e tsi ne kadar yakacak. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Dün saat 10:49 Paylaş Dün saat 10:49 Emin Önal yazdı: Bayram özetimiz; 4 yetişkin bagaj dolu klimalı 115i geçmedim gidiş dönüş aynı şartlarda ama gece olunca daha tempolu gelebildim, son 150-200km otobanda 130+ daha az yaktı özet : 1 depo (50lt) ile çok rahat 1000km üzeri görüyor uzun yolda. Hemen hemen focus aynı yakıyor. 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban Dün saat 11:02 Paylaş Dün saat 11:02 Benzer tüketim değerlerini yakalıyorum aynı motor ile hatta 30km lik bir mesafede deneme maksatlı her fırsatta gazdan ayağımı çekerek süzüle süzüle gidince 3.2 lt ortalama gösterdi.Yol genelde düz, iniş- çıkış çok azdı.Tabi bu değer için çaba gerekiyor çok gerçekçi sayılmaz. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 13:08 Paylaş Dün saat 13:08 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Buluşmaya ami’yle mi geldin abi 🤭 Sen bari yapma Ami değil arkasındaki 😎🤫 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Adnan Çakır yazdı: 🤭 Sen bari yapma Ami değil arkasındaki 😎🤫 pardon. Hemen monAmi ile siliyorum Yorum bağlantısı
Cem Işık 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Tek sürücü, boş bagaj, boş yol, çok zorlayıp 90’ı geçmeden 4,6’ya düşmüştüm bir kez . Daha da o şekilde kullanmaya sabredemedim. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 saat önce Paylaş 11 saat önce bi de titremesi rahmetli Azer Bülbülü aratmıyor 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce bayramda uzun yol yapınca tüketimler gelmeye başlamış şöyle mercan'da 1 saatte 200m yol alınca görelim bir de 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: bayramda uzun yol yapınca tüketimler gelmeye başlamış şöyle mercan'da 1 saatte 200m yol alınca görelim bir de paylaşmıştım önceki sayfalarda ş.içi ortalamamı her gün mercan trafikli uzun dönem ortalamam 6.0 lt yarım litre de yanılma payı ile 6,5 diyeyim hadi senin için Fatih Keskin yazdı: bi de titremesi rahmetli Azer Bülbülü aratmıyor silindiri eksik abisi idare et o kadar da 10 saat önce tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hergün mercan trafiğine girsem 9 litre altı hayal olur bana:) Lakin benim araba da motorum da golften büyük, onunla aşık atmak abes olur. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Artık TSI can Android tırt DSG neydi onu unuttum 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Metin Akbal yazdı: Artık TSI can Android tırt DSG neydi onu unuttum af var bu sıra. Bi bakın belki yararlanıyordur bu harflerle Yorum bağlantısı
Recommended Posts