İçeriğe Yönlendir

Sağ Ön ve Arka Kapı Kilitlenmeme Sorunu

Ali ÖZCAN
Çözüme git Cem Işık tarafından,

Recommended Posts

Ali ÖZCAN

Merhaba arkadaşlar, 2011 model 1.6 tdci Titanium makyajlı kasa aracımı,kumanda ile kilitliyorum, sol ön ve arka kapı normal kilitleniyor, SAĞ ARKA VE ÖN KAPI KİLİTLENMİYOR, acaba sorun ne olabilir, nereye bakabilirim,yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 

Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Cem Işık
Ali ÖZCAN yazdı:

Merhaba arkadaşlar, 2011 model 1.6 tdci Titanium makyajlı kasa aracımı,kumanda ile kilitliyorum, sol ön ve arka kapı normal kilitleniyor, SAĞ ARKA VE ÖN KAPI KİLİTLENMİYOR, acaba sorun ne olabilir, nereye bakabilirim,yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 

Kapıdaki swictler arızalanıyor genelde. Kapının kapalı olduğunu tespit edemediği için açık kapıyı kilitlemek istediğiniz gibi hareket ediyor araç. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kürşat Gönüllü
Ali ÖZCAN
Kürşat Gönüllü yazdı:

Çok teşekkür ederim ilginiz için. Ben maalesef Van da çalışıyorum, Ama Kırıkkale liyim .ok ilginç kendi kendine düzeldi. 2 gündür sıkıntı yaşattı bana,tekrar teşekkür ediyorum 

Cem Işık yazdı:

Kapıdaki swictler arızalanıyor genelde. Kapının kapalı olduğunu tespit edemediği için açık kapıyı kilitlemek istediğiniz gibi hareket ediyor araç. 

Çok teşekkür ediyorum, ne ilginçtir ki kendi kendine düzeldi  hiç bir şey de yapmadım

Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz
Ali ÖZCAN yazdı:

Fordlarda kronik sorun bu.Kapı motorları sorun çıkarıyor,aynı sorun benim mk4 Mondeo'mda da var ön 2 kapı kumandadan kilitlenmiyor.Maalesef buralarda da yapacak bi usta bulamadım.Samsun'a yolum düşerse oralarda baktırıcam.

Yorum bağlantısı
Ali ÖZCAN
Emrah Korkmazz yazdı:

Fordlarda kronik sorun bu.Kapı motorları sorun çıkarıyor,aynı sorun benim mk4 Mondeo'mda da var ön 2 kapı kumandadan kilitlenmiyor.Maalesef buralarda da yapacak bi usta bulamadım.Samsun'a yolum düşerse oralarda baktırıcam.

Ben de Van da usta bulamıyorum maalesef, geçenlerde de sağ ön gündüz ledi ve arka park lambaları söndü, gitmediğim usta kalmadı, sağ ön taraftaki sigortaların resmini çekip bütün sigortaları söktüm. Sonra sigorta tablasına temizleyici yağsız kontakt spreyi sıktım,sonra bütün sigortaların ayaklarını zımparalayıp temizledim fotoğraftaki sıraya göre taktım. Ertesi gün kendi kendine düzeldi,benim yaptığım işlemdenmidir nedir anlayamadım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...