Murat Sahın 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Tansu hayırlı olsunu dedik, şimdi sorulara gelelim; Turbosu ıvırı zıvırı hele de fransız oluşu hasebiyle olmuyor mu? 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hayırlı olsun, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hayırlı olsun. geçen şehirdşında kiralayıp bir gün kullanmıştım. Motoruna göre gayet atak bir araçtı.yeterli seviyede donanımı var, günlük kullanım için ideal. Gözlerim radyo ekranını aramadı değil ama göstergenin ekranında gösteriyordu frekansları. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ocak Yazar Paylaş 30 Ocak Murat Sahın yazdı: Tansu hayırlı olsunu dedik, şimdi sorulara gelelim; Turbosu ıvırı zıvırı hele de fransız oluşu hasebiyle olmuyor mu? ciğer mi o? En ucuzu bu. Çöp mi yiyelim. turbo murbo yapacak bir şey yok 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: ciğer mi o? En ucuzu bu. Çöp mi yiyelim. turbo murbo yapacak bir şey yok Bunun turbosuzu da vardı sce miydi neydi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: ciğer mi o? En ucuzu bu. Çöp mi yiyelim. turbo murbo yapacak bir şey yok zor zamanlar tabii en ucuzu turbolu olmuş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ocak Yazar Paylaş 30 Ocak Murat Sahın yazdı: Bunun turbosuzu da vardı sce miydi neydi otomatiği yoktu. Yoksa affetmezdik 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Tansu bu sağdaki sıcaklık ayar düğmesinin altindaki kibrit kutusu gibi olan malzeme nedir? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Hayırlı olsun Tailanvetteniz, 59 lardan esintiler taşıyor sevdim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun Tailanvetteniz, 59 lardan esintiler taşıyor sevdim Belki de sabah could start sesini o tınıyı dinlemek için yapılmış olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Ocak Yazar Paylaş 30 Ocak Metin Akbal yazdı: Tansu bu sağdaki sıcaklık ayar düğmesinin altindaki kibrit kutusu gibi olan malzeme nedir? hibrit kutusu şaka şaka, fotoda renkler ayrılmış gibi duruyor. Orası düz. Bi kapak var içinde ne var bilmiyorum. Boş paket olduğu için kapalı sanırım. Çata pata 1 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: hibrit kutusu şaka şaka, fotoda renkler ayrılmış gibi duruyor. Orası düz. Bi kapak var içinde ne var bilmiyorum. Boş paket olduğu için kapalı sanırım. Çata pata Uzatsak marşpiyel e kadar görüntü hoş olur 😁 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: hibrit kutusu şaka şaka, fotoda renkler ayrılmış gibi duruyor. Orası düz. Bi kapak var içinde ne var bilmiyorum. Boş paket olduğu için kapalı sanırım. Çata pata bunu yolda korna selektör çok durdururlar kışın çok anlamsız 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hayırlı olsun Tansu. Adam kibritten inip, ısınmak için benzinli araba almış Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Tansu. Adam kibritten inip, ısınmak için benzinli araba almış Maşallah çok soğuksa aç kapıyı elleri aşşağa sarkıt soba gibi ısıt 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bunu hiçbir yutbr ın fark etmemeiş olması reklam verenler adına sevindirici, cidden riskli bir durum ama bilemedim Yutubırların bir metni okuyup söyledikleri konusunda ciddi şüphelerim var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Hüseyin Sönmez yazdı: Yutubırların bir metni okuyup söyledikleri konusunda ciddi şüphelerim var. kesin takip ediolardır ama söylemezler Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ocak Yazar Paylaş 31 Ocak Çağlar Bayur yazdı: kesin takip ediolardır ama söylemezler sinan koç’un tailant videosunda egzoz yerinden bahsetmiş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak Paylaş 31 Ocak (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: sinan koç’un tailant videosunda egzoz yerinden bahsetmiş. o değil de bari sağ taraftan çıksaymış vesile ile abd de bir apla var lifte falan alıyor alt geometri ve şase bağlantılaırnı da yorumluyor, EQS in kaputunu ilk açabilen kişidir 31 Ocak tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Çağlar Bayur yazdı: o değil de bari sağ taraftan çıksaymış vesile ile abd de bir apla var lifte falan alıyor alt geometri ve şase bağlantılaırnı da yorumluyor, EQS in kaputunu ilk açabilen kişidir Bize de 'koltuklar raad, bayaa bi az yakıyor' gibi şahane yorumlar var. 1 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Çağlar Bayur yazdı: çok soğuksa aç kapıyı elleri aşşağa sarkıt soba gibi ısıt Şimdi aklıma geldi, Servet abi hareket halinde iken bile patates tıkabilir mesala buna 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts