Metin Akbal 2 Aralık 2024 Paylaş 2 Aralık 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: @Ali Darbazıda unutma ama ..... Bu espiri şu an forumda nirvana diyorum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 08:31 Yazar Paylaş Cumartesi 08:31 bu arabayla sokak cadde bakkal çakkal iş göreyim deyince can yakıyır. 9-10 litreyi görünce bana bir şeyler oluyor. Çevre yollarında sakin sakin gidince 5-5,5 civarı su serpiyor ama 2025 yılı teknolojisiyle amacı şehir içi olan arabanın bu kadar yakması garip. 20 sene önce de bu tüketimler vardı zaten. Yorum bağlantısı
Emin Önal Cumartesi 10:37 Paylaş Cumartesi 10:37 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: 9-10 litreyi görünce bana bir şeyler oluyor. Cumartesi 10:38 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 15:10 Paylaş Cumartesi 15:10 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu arabayla sokak cadde bakkal çakkal iş göreyim deyince can yakıyır. 9-10 litreyi görünce bana bir şeyler oluyor. Çevre yollarında sakin sakin gidince 5-5,5 civarı su serpiyor ama 2025 yılı teknolojisiyle amacı şehir içi olan arabanın bu kadar yakması garip. 20 sene önce de bu tüketimler vardı zaten. Polo alalım o az yakıyor Birsey sorcam %5 eğimli rampada 160 la giderken içerideki ses kaç db Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 15:25 Yazar Paylaş Cumartesi 15:25 Metin Akbal yazdı: Polo alalım o az yakıyor Birsey sorcam %5 eğimli rampada 160 la giderken içerideki ses kaç db 160 mı? O ne ses hızı falan mı? Yok ben bilmiyor kısmı 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 10:33 Paylaş Dün saat 10:33 (düzenlendi) Benim araba, otoban 7 de Çekmeköy tünelinine olan rampayı saate 150 km hızla zor tırmanıyor. Dün saat 10:33 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 12:55 Paylaş Dün saat 12:55 Ali Darbaz yazdı: Çekmeköy tünelinine olan rampayı orada rampa mı var? 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 12:56 Paylaş Dün saat 12:56 Çağlar Bayur yazdı: orada rampa mı var? Kırmızı ile hissetmedin değil mi abi? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 13:12 Paylaş Dün saat 13:12 Mehmet Yeter yazdı: Kırmızı ile hissetmedin değil mi abi? varsa vardır ben hisetmedim 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: orada rampa mı var? Ben son nesil gerçek arabaları kullandığımızı düşünüyorum.Yeni teknolojik arabaları sahiplerimi kullanıyor arabalarmı kendini kullanıyor aklımda soru işaretleri var. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Kırmızı İşiniz gücünüz yok mu sizin Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Tamer Topaç yazdı: İşiniz gücünüz yok mu sizin Servet abi cevap vereyim. Yok. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tamer Topaç yazdı: EGR tıkansın Bu tutmaz başka denemek lazım garanti tikalidir zaten. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 4 saat önce Paylaş 4 saat önce bu aracı iş yerinde kullanıyorum ana sebep cvt şanzıman başka açıklama yok cvt olup az yakan araç ben görmedim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Gülmez yazdı: cvt olup az yakan araç ben görmedim öhöm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Sani Gerşon yazdı: öhöm konu şanzıman senlik bir durum yok yani öhhöö öhhööö 5 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Sani Gerşon yazdı: öhöm e-cvt kullananlar yazmasınlar diyecektim yine şaşırtmadın 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts