Metin Akbal 2 Aralık 2024 Paylaş 2 Aralık 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: @Ali Darbazıda unutma ama ..... Bu espiri şu an forumda nirvana diyorum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 08:31 Yazar Paylaş Cumartesi 08:31 bu arabayla sokak cadde bakkal çakkal iş göreyim deyince can yakıyır. 9-10 litreyi görünce bana bir şeyler oluyor. Çevre yollarında sakin sakin gidince 5-5,5 civarı su serpiyor ama 2025 yılı teknolojisiyle amacı şehir içi olan arabanın bu kadar yakması garip. 20 sene önce de bu tüketimler vardı zaten. Yorum bağlantısı
Emin Önal Cumartesi 10:37 Paylaş Cumartesi 10:37 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: 9-10 litreyi görünce bana bir şeyler oluyor. Cumartesi 10:38 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 15:10 Paylaş Cumartesi 15:10 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu arabayla sokak cadde bakkal çakkal iş göreyim deyince can yakıyır. 9-10 litreyi görünce bana bir şeyler oluyor. Çevre yollarında sakin sakin gidince 5-5,5 civarı su serpiyor ama 2025 yılı teknolojisiyle amacı şehir içi olan arabanın bu kadar yakması garip. 20 sene önce de bu tüketimler vardı zaten. Polo alalım o az yakıyor Birsey sorcam %5 eğimli rampada 160 la giderken içerideki ses kaç db Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 15:25 Yazar Paylaş Cumartesi 15:25 Metin Akbal yazdı: Polo alalım o az yakıyor Birsey sorcam %5 eğimli rampada 160 la giderken içerideki ses kaç db 160 mı? O ne ses hızı falan mı? Yok ben bilmiyor kısmı 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 10:33 Paylaş Pazar 10:33 (düzenlendi) Benim araba, otoban 7 de Çekmeköy tünelinine olan rampayı saate 150 km hızla zor tırmanıyor. Pazar 10:33 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 12:55 Paylaş Pazar 12:55 Ali Darbaz yazdı: Çekmeköy tünelinine olan rampayı orada rampa mı var? 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 12:56 Paylaş Pazar 12:56 Çağlar Bayur yazdı: orada rampa mı var? Kırmızı ile hissetmedin değil mi abi? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 13:12 Paylaş Pazar 13:12 Mehmet Yeter yazdı: Kırmızı ile hissetmedin değil mi abi? varsa vardır ben hisetmedim 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazar 14:09 Paylaş Pazar 14:09 Çağlar Bayur yazdı: orada rampa mı var? Ben son nesil gerçek arabaları kullandığımızı düşünüyorum.Yeni teknolojik arabaları sahiplerimi kullanıyor arabalarmı kendini kullanıyor aklımda soru işaretleri var. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 07:34 Paylaş Dün saat 07:34 Mehmet Yeter yazdı: Kırmızı İşiniz gücünüz yok mu sizin Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 07:36 Paylaş Dün saat 07:36 Tamer Topaç yazdı: İşiniz gücünüz yok mu sizin Servet abi cevap vereyim. Yok. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 08:01 Paylaş Dün saat 08:01 Mehmet Yeter yazdı: Yok EGR tıkansın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 08:31 Paylaş Dün saat 08:31 Tamer Topaç yazdı: EGR tıkansın Bu tutmaz başka denemek lazım garanti tikalidir zaten. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 09:00 Paylaş Dün saat 09:00 bu aracı iş yerinde kullanıyorum ana sebep cvt şanzıman başka açıklama yok cvt olup az yakan araç ben görmedim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 09:17 Paylaş Dün saat 09:17 Ali Gülmez yazdı: cvt olup az yakan araç ben görmedim öhöm Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 09:26 Paylaş Dün saat 09:26 Sani Gerşon yazdı: öhöm konu şanzıman senlik bir durum yok yani öhhöö öhhööö 6 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 10:24 Paylaş Dün saat 10:24 Sani Gerşon yazdı: öhöm e-cvt kullananlar yazmasınlar diyecektim yine şaşırtmadın 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Bu nasıl CVT, araba vites atar gibi yapıyor. Devirin 6000 de sabit kalıp hızlanması gerekmiyor muydu. Ben bu şanzımanı hiç beğenmedim böyle çalışıyorsa. @Tansu Kalafatoğlu bu videdada garip çalışıyor. Yine vites atıyormuş gibi ara gaz vereverek hızlanıyor. Sendede böylemi yapıyor. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 23 saat önce Paylaş 23 saat önce darbaz bey bu arabada turbo var 6 bine sabitlemesine gerek yok ki Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ali Gülmez yazdı: darbaz bey bu arabada turbo var 6 bine sabitlemesine gerek yok ki 6000 afaki bir rakam olarak söyledim. Söz gelimi devirin bir noktada sabit kalması aracın hızlanması gerekir. Bu videolarda özelikle hızlanma videosunda araba hayali vites attırıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce İnsanlar cvt hissiyatından nefret ettikleri için sanal vites aralıkları var işte. bu motorun en güzel tarafı krank dönerken motor kompresyon yapmıyor. tüketimde işe yarıyor mu? Emin değilim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: İnsanlar cvt hissiyatından nefret ettikleri için sanal vites aralıkları var işte. bu motorun en güzel tarafı krank dönerken motor kompresyon yapmıyor. tüketimde işe yarıyor mu? Emin değilim Çok kötü , motor ne güzel pik yapmış niye çakma vites koyarlarki. Motorun yükünü hesaplayarak pürüzsüz hızlanacak. Aynı piste tam gaz açan uçak gibi. Renaultu ve onun cvt saçmalığını öğrendiğim iyi oldu. Hatadan dönmüş olduk. Her zaman söylerim cvt şanzımanlı rampa çıkan arabaları To/ga yapmış ve tırmanan bir uçağa benzetirim buda bana eşsiz bir deneyim sunar. Daha önce kiralık cvt araçlar kullandım. 19 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts